articolul anterior articolul urmator

Conversaţii filosofice cu un copil de 3 ani. Despre melci, moarte şi dragoste

4
6 Apr 2019 14:21:55
Simona Chirciu
FOTO: reddit.com
FOTO: reddit.com

4 Comentarii

proda
6.04.2019, 14:52:46

Simona Chirciu "Aş fi preferat poate, să îmi spună cineva ce se întâmplă pe bune. Cred cu tărie că trebuie să nu mai infantilizăm copiii, ci să le dăm informaţii reale." Cand un om moare se produce ceea ce se numeste reancarnare: adica carnea omului se transforma in viermi. Dar omul nu poate fi totuna cu o turma de viermi ! Deci inseamna ca Sufletul omului este partea principala dintr-un om. Sufletul omului, dupa ce trupul se reancarneaza in viermi, este plimbat timp de 40 de zile prin Iad si Rai. In Iad este tinuta Baba cloanta si toti ceilalti diavoli, impreuna cu toti oamenii care ii simpatizeaza. In Rai traiesc oamenii care au fost credinciosi ortodocsi

-1 (1 vot)
Radu Mircea
6.04.2019, 19:32:02

# proda Tocmai de prostii d'astea neverificate si total nedovedibile trebuiesc feriti copiii . Unde ai vazut tu sufletul care se plimba teleleu Tanase prin iad sau rai ??? Apropos ... Unde-i raiul , unde-i iadul ??? Vreau sa fac o vizita de documentare , desi sunt lamurit de mult ca orice ai face tot dracu' te duci fiindca Domnu' de mult si-a intors fata de la noi si acum ne priveste numai cu un ochi , si acela maro .

+2 (2 voturi)
proda
6.04.2019, 19:49:21

Radu Mircea "Unde ai vazut tu sufletul care se plimba teleleu Tanase " Pai cand corpul va doarme ca sa se recupereze, si apoi va treziti brusc, nu va treziti viu ?! Daca corpul e inconstient cat doarme nu inseamna ca sufletul sta si se plimba ca sa continue activitatea cand se trezeste corpul ?! Raiul e acolo unde omul e fericit in timpul vietii ca va ajunge din nou. Iadul e acolo unde omul ii e frica de moarte ca va ajunge daca e pacatos Fetita nu a spus complet, sau Baba Cotoroanta nu a relatat tot, dar cand Baba moare ii este o frica de moarte. Pentru ca stie unde este Iadul.

-1 (1 vot)
proda
6.04.2019, 15:00:51

O fetita de 3 ani „Şi tu o să mori…” Am izbucnit în râs. Ea a continuat… „Dar mai târziu, când vei fi bătrână, aşa, ca Baba-Cloanţa”… Baba Cloanta nu e neaparat batrana si urata. S-a specializat extrem de mult. Baba Cloanta e cea care te invata s-o iubesti pe Baba Cloanta si pe diavoli! Asta e singura metoda s-o recunosti. Baba cloanta apare fardata si botoxata respectiv siliconata total, pentru ca tehnologia a facut progrese mari.

-1 (1 vot)