Articol publicitar

Copilăria nu ar trebui să fie un vis. Susţine copiii defavorizaţi din România alături de Zahăr Mărgăritar şi Organizaţia Umanitară Concordia

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
aaaa

În timp ce noi ne bucurăm de micile plăceri ale vieţii, 36% din copiii români trăiesc zilnic în condiţii de sărăcie şi excluziune socială. Aceştia nu au parte de căldura unei familii fericite, nici de o educaţie pe măsura nevoilor lor. În schimb, se confruntă cu abandonul şcolar şi nu de puţine ori cu abandonul familial.

Anul acesta, Zahăr Mărgăritar a lansat campania „Faci gem şi faci bine”, prin care susţine misiunea Organizaţiei Umanitate CONCORDIA, aceea de a ajuta copiii defavorizaţi să îşi construiască o nouă viaţă. Tu te bucuri de aroma fructelor, preparând toate tipurile de sirop cu Zahăr pentru sirop de plante sau gemuri delicioase cu Zahăr Mărgăritar gelifiant, iar copilăria celor vulnerabili începe să prindă culoare. Pune vara la borcan şi donează cu fiecare pachet de Zahăr Mărgăritar Gelifiant cumpărat!

CONCORDIA, peste 10.000 de visuri împlinite

Organizaţia Umanitară CONCORDIA a luptat încă de la început pentru ca cei defavorizaţi să aibă o viaţă independentă. Prin proiectele sociale pe care Zahăr Mărgăritar le susţine, organizaţia a reuşit să aducă un impact pozitiv în comunitate şi să ajute peste 10.000 de copii, tineri şi adulţi din medii dezavantajate. Află mai multe despre misiunea CONCORDIA aici.

Printre proiectele menţionate se numără casele de tip familial, centre de zi pentru copii şi familii, o şcoală primară, locuri de muncă în cadrul întreprinderilor sale de economie socială, consiliere pentru întreaga familie şi apartamente sociale. De asemenea, tinerii beneficiază de o şcoală de meserii şi servicii de job coaching, care îi ghidează către o carieră.

CONCORDIA pune la dispoziţie toate aceste resurse pentru ca cei mici să se bucure de o copilărie normală şi de sprijin în cei mai importanţi ani din viaţă. La Casa de Tip Familial Caroline, proiect susţinut de Zahăr Mărgăritar, 8 copii primesc zilnic hrană, cazare, asistenţă medicală şi îngrijire permanentă.

În acest fel, CONCORDIA ajută copiii şi tinerii să-şi regăsească încrederea, să se dezvolte şi să pornească pe un nou drum spre o viaţă independentă.

xxx

Sursă imagine şi poveste: Organizaţia Umanitară CONCORDIA

Poveşti din CONCORDIA: Mirabela – studenta care şi-a împlinit visul

Viaţa nu a fost deloc uşoară pentru Mirabela, care, la numai 1 an, a ajuns în CONCORDIA după ce a fost abandonată de mama sa într-un spital. Cu foarte multă muncă şi cu sprijinul angajaţilor, tânăra a reuşit să se integreze şi să aibă o copilărie normală. Aceasta a învăţat de la întreaga echipă de specialişti cum să aibă mai multă încredere în forţele proprii şi să uite de trauma abandonului.

După ce a terminat şcoala, Mira a urmat cursul pentru bucătar la Şcoala de Meserii CONCORDIA, iar astăzi face exact ceea ce îşi doreşte: este studentă la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială de la Universitatea din Bucureşti şi se pregăteşte să devină asistent social. Aceasta vrea să ajute şi ea, la rândul ei, alţi copii care nu au posibilităţi sau care au crescut fără părinţi.

Sprijinirea celor aflaţi în dificultate ar trebui să fie responsabilitatea fiecăruia dintre noi, iar cu fiecare donaţie, putem împlini un vis. Pune vara la borcan şi contribuie la o viaţă normală pentru copiii din România. Cumpără Zahăr Mărgăritar gelifiant şi donează aici pentru a susţine misiunea „Faci gem şi faci bine”.

aaaa
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite