Societate

articolul anterior articolul urmator

Cseke Attila: Patru pacienţi din Iaşi vor ajunge astăzi în Polonia. Ţara ne-a pus la dispoziţie 20 de paturi de Terapie Intensivă

1
22 Oct 2021 14:04:53
Autor: Lorena Mihăilă
FOTO Mediafax / Andreea Alexandru
FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat că patru pacienţi din Iaşi vor ajunge, vineri, în Polonia. Această ţară a spus la dispoziţia noastră 20 de paturi la ATI pentru bolnavii de COVID din România.

Cseke Attila a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că trei pacienţi au ajuns în Polonia de joi. 
 
„Vom continua ce am început ieri, operaţionalizarea transferului de pacienţi către Polonia. Ieri a avut loc un transport de trei pacienţi, astăzi mai mult ca sigur patru pacienţi din Iaşi vor ajunge în Polonia. Polonia ne-a pus la dispoziţie o capacitate de Terapie Intensivă de maxim 20 de paturi.
 
Le mulţumim, aşa cum mulţumim şi Austriei şi tuturor celorlalte ţări. În Ungaria continuăm operaţionalizarea paturilor. Sunt măsuri de sprijin importante pentru noi. Fiecare viaţă este importantă, ne luptăm pentru viaţa fiecăruia dintre concetăţenii noştri, dar trebuie să fim conştienţi de faptul că trebuie să fim şi noi înşine să ne ajutăm”, a transmis ministrul Sănătăţii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
23.10.2021, 00:20:50

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările