CTP, despre gesturile bizare ale lui Orban: A încheiat cu o erecţie a degetului gros în sus. A fost lamentabil în declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut un atac dur la adresa premierului Ludovic Orban, în urma declaraţiilor făcute duminică seară la finalul unei şedinţe a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă. Jurnalistul a catalogat ieşirea prim-ministrului ca fiind cea mai antipatică din toată această perioadă de pandemie, remarcând că răspunsurile la întrebările jurnaliştilor au fost lamentabile.

Redăm mai jos afirmaţiile lui CTP la Digi 24:

„Domnul Orban şi-a început alocuţiunea nu în momentul în care s-a aşezat în faţa jurnaliştilor, ci când a intrat în sediul MAI. Atunci s-a întors către noi, a început să facă cu mânuţa, aidoma lui Ceauşescu, apoi a făcut nişte gesturi bizare, ca şi cum ar fi făcut o reverenţă de secolul XVIII şi a încheiat cu o erecţie a degetului gros în sus. Adică succes, victorie, am câştigat?! Astea sunt mesajele trimise gestual de Orban din uşa MAI. Apoi a început vorbirea. Refuză să recunoască această gravă greşeală pe care o reprezintă aceste trei zile, de relaxare totală. Orice justificări sunt anulate de propria-i declaraţie, că în aceste 3 zile se vor da mustrări, nu amenzi. Cum poţi să spui că oamenii trebuie să se obişnuiască cu regulile? Au avut timp să se obişnuiască în starea de urgenţă iar cu cele noi ar fi trebuit să se obişnuiască cu cel puţin o săptămână înainte. A fost, probabil, cea mai antipatică ieşire a lui Orban din această perioadă. Ce spune jurnaliştilor de acolo? «îmi puneţi întrebări deranjante». Cum adică? Păi de-aia sunt acolo. Cum poate să vină cu o asemenea obiecţie, râzând în gingie la jurnalişti?! Trebuie sancţionaţi pentru asta sau ce? Sunt lipsiţi de educaţie? 

În legătură cu fiecare subiect abordat de jurnalişti a fost lamentabil în declaraţii. A spus că nu s- aşteptat să vină atâţia români la graniţă. Nu au spus Orban şi Iohannis că dacă veniţi în ţară intraţi în carantină, aşa că mai bine nu veniţi? Acum, când se ridică carantină şi anunţă că se dau numai mustrări, cum să nu te aştepţi că vin cu zecile de mii? Toate măsurile pe care anunţă că le-au luat în şedinţă acum ar fi trebuit luate cu mult timp înainte”, a declarat CTP. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite