Societate

articolul anterior articolul urmator

CTP, despre judecătorul care vrea să desfiinţeze ordonanţele ca să meargă la slujbă: Vrea ca oamenii să moară în biserici

13
10 Apr 2020 20:41:29
Autor: George-Andrei Cristescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, cazul judecătorului din Bacău care vrea să desfiinţeze ordonanţele ca să meargă la biserică şi a dat statul în judecată.

„Dă statul în judecată că nu lasă oamenii să se ducă la moarte în biserici. Dacă se lipeşte covidul de el, atunci are soluţie: se duce, pupă toate icoanele din casă şi se dezinfectează, Nu ne-a zis el, că e lucrarea Duhului Sfânt? Lăsând orice glumă la o parte, aceste afirmaţii nu aparţin unei înalte feţe bisericeşti din România. BOR s-a comportat corect de data asta. Putea să adune lumea cu moaşte, să spună gata, vă vindecaţi, dar n-a făcut asta. Dimpotrivă, au promovat aceste reguli de izolare şi ţin slujba în biserică fără credincioşi, iar acest ins nu e în stare, leagă slujba de Înviere şi credinţa în Hristos de biserica de piatră. El nu ştie ce e aia biserica nevăzută a lui Iisus, că în mod sigur n-a citit Biblia. El spune că nu te poţi ruga acasă, în faţa unei lumânări, pentru că acolo nu mai e Dumnezeu, nu, El e numai la biserică“, a comentat CTP. 
 
Un magistrat din cadrul Curţii de Apel Bacău a dat în judecată Ministerul Afacerilor Interne (MAI) şi contestă prevederile ordonanţei militare care interzice evenimentele religioase. Judecătorul Ioan Petrescu spune că interdicţia ar încălca „libertatea credinţelor religioase”
 
Vezi şi:
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

Radu Mircea
10.04.2020, 20:51:13

# lo mai cunosc un lon Petrescu care se da drept ''analist militar'' si care are tot idei asa crete .

+1 (5 voturi)
M Costi
10.04.2020, 20:58:24

@George-Andrei Cristescu - De murit de COVID se poate muri oriunde , in biserici , dar si in autocare spre aeroport , in parcarea aeroportului inghesuiti ca sardelele , in avion stand cot la cot etc etc ! Deosebirea este ca in unele locuri e cu voie de la guvern , in altele nu! Punem pariu ca daca dna Merkel il roaga frumos pe dl Iohannis , se poate si in biserici ?

-3 (11 voturi)
sile
10.04.2020, 21:08:02

Are timp berechet judecătorul sa mediteze, ca doar sta acasa de vreo trei luni, ba vu greva ba cu pandemia. Si in tot acest timp statul îl plateşte cu un salariu uriaş si primeste si celelalte drepturi chiar nemeritate. Si el crede că toate acestea vin de la D-zeu, ca urmare a rugaciunilor lui. Un asemenea specimen a ajuns judecator de CA. Fereasca D-zeu sa fii judecat de el.

+4 (6 voturi)
leuldinpanjshir99
10.04.2020, 21:09:44

Guvernul ar trebui sa-i lase la biserica. Dar obligatoriu sa poarte masti si sa stea la distanta de cel putin un metru unul de altul. Fie inautru, fie afara. Daca asta-i pohta ce pohtesc, sa fie sanatosi!

-3 (3 voturi)
Carmen Florea
10.04.2020, 21:44:58

CTP =un imbecil .Asta si asa este ateu gay ,se baga si el in seamã.

-6 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (13)