Societate

articolul anterior articolul urmator

Cu cine facem Centenarul?

47
7 Dec 2017 10:06:47
Petre Barbu

Românii vor sărbători anul viitor Centenarul Marii Uniri. Un eveniment unic şi irepetabil. Şi sărbătoarea îi va prinde cu o gaşcă de penali,  incompetenţi, proşti, tupeişti, mincinoşi la conducerea României.

Dragnea, Iordache, Tudose, Tăriceanu, Ştefănescu, Vasilescu, Pop, Firea, Nicolicea, Bădălău, Nicolae, Dan, Toader, Mişa vor conduce România şi în 2018. Cu „echipa“ asta nu prea îţi vine să fii mândru că eşti român. Îţi taie cheful de sărbătoare, de bucurie, de viaţă. O adunătură sinistră. Susţinută de o armată de pupincurişti şi carierişti, votată de prostime. Să spunem lucrurilor pe nume, fără ipocrizii sociologice, savante, ce ţin de politically correct: prostimea i-a votat. Aşa încât, prostimea va sărbători Centenarul cu aceşti indivizi.

Putea să fie şi mai rău! Să facem Centenarul cu Ceauşescu. Ne-a ferit Dumnezeu! Am avut noroc de tinerii care au ieşit în stradă şi care s-au jertfit în decembrie ’89. Sacrificiul suprem al acelor tineri este călcat în picioare acum de numeroşi imbecili care susţin că era mai bine pe vremea lui Ceauşescu. Imbecilitatea va mai dăinui mulţi ani în România. Nu poate fi stârpită. Nostalgicii agresivi ar trebui identificaţi şi strânşi într-un lagăr ca să sărbătorească, ei între ei, dar şi cu mulţi tinerei, bătuţi în cap de „idealurile stângii“, nişte ipocriţi şi puturoşi, în fapt, care pretind de la stat să le dea ceva: o butelie, o facilitate, un voucher, o pomană. Educaţia lor este inutilă, să trăiască aşa, ca vitele, să sărbătorească la fel, ca vitele!

Centenarul Marii Unirii va fi sărbătorit după modelul „Cântarea României”. Un model unic. Nu există altă scăpare.

Este evident că gaşca lui Dragnea nu merită să se afle în fruntea României la Centenar. Adunătura asta de interese personale nu este în stare să modernizeze România. Nu numai că aceşti indivizi nu vor, dar nici nu înţeleg ce se întâmplă în ţară, în lume. Pentru că sunt limitaţi, adică proşti. Au dovedit asta într-un an de guvernare. Dar românii vor înghiţi umilinţa asta, sărbătoarea Centenarului cu mafioţii din PSD. Va fi o umilinţă de neuitat. Umilinţă centenară! De povestit nepoţilor. Dacă nu cumva nepoţii vor fi nişte analfabeţi funcţionali, cu minţile spălate de naţionalism-comunism, care vor aprecia „realizările“ acestor vremuri.

Centenarul Marii Unirii va fi sărbătorit după modelul „Cântarea României“. Un model unic. Nu există altă scăpare. Nu numai că majoritatea găştii lui Dragnea se trage (spiritual) din... „mantaua“ (mai corect, „chiloţii“) tribunului CV Tudor (vezi Ştefănescu, Vasilescu şi Nicolae), dar generaţii întregi de români au crescut în „acordurile“ festivalului „Cântarea României“. Îşi închipuie cineva că românii vor sărbători altfel decât retorica şi reflexele dobândite în anii de glorie ai ceauşismului? Uitaţi-vă câţi „gurişiti“ se pregătesc să răspundă la chemarea partidului conducător pentru a participa la „Cântarea Centenarului“!

Cu oamenii lui Dragnea, Centenarul va fi furat de nişte bandiţi, aşa cum România a fost jefuită sistematic de comunişti şi securişti, în ultimii 70 de ani.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

47 Comentarii

Vlad Slăvoiu
7.12.2017, 10:56:29

Nostalgicii agresivi și tinereii bătuți în cap de idealurile stângii ar trebui identificați și strânși într-un lagăr?... O-ho-ho! :)) Bine, boss! Ridicați cu toții brațele în aer! :)) Dumneavoastră sunteți domnul care are impresia că face cronică de teatru dacă spune c-a plâns la "Carousel", nu?... E, atuncea da! Bravo, nene! :))

-7 (7 voturi)
Papa Raţă
7.12.2017, 11:07:26

Cu Tătuka, Petrică, cu Tătuka.. Nuţl auzi cum armează tunurile să tragă nişte artificii din Titaspol, să se audă până la Merkel Cu astă ocazie Dodon va dezveli statuile lui Molotov şi Ribbentrop în faţa palatului prezidenţial Da sdravstvuiet Matroşka ! Ura ! La inaugurare vor participa toţi politonţii de pe Dâmboviţa şi vor depune coroane de flori, apoi vor pleca la beciurile din Cricova, la o şedinţă comună de pârnaiementari

+3 (3 voturi)
Papa Raţă
7.12.2017, 11:25:47

Doar un politician român de pe Dâmboviţa a rămas vertical şi consecvent în problema reântregirii Patriei : Traian Băsescu care, nu s-a retras la pensie, ci a rămas alături de românii basarabeni şi în fiecare săptămână găseşte timp să dialogheze cu simplii cetăţeni, intelectuali, ba chiar purtându-le doleanţele şi prin departamentele UE PUN , al cărui Preşedinte e, prin devoalarea adevărului istoric în rândul cetăţenilor munceşte cu devotament pentru Centenar

+1 (3 voturi)
Vlad Slăvoiu
7.12.2017, 12:26:13

Domnule Petre Barbu, Ați scris, în textul dumneavoastră sub care se găsește acest comentariu, următorul lucru: "Nostalgicii agresivi ar trebui identificați și strânși într-un lagăr ca să sărbătorească, ei între ei, dar și cu mulți tinerei, bătuți în cap de , niște ipocriți și puturoși, în fapt, care pretind de la stat să le dea ceva: o butelie, o facilitate, un voucher, o pomană. Educația lor este inutilă, să trăiască așa, ca vitele, să sărbătorească la fel, ca vitele!" Față cu poziția dumneavoastră, eu încă mă găsesc în faza de umor, ilustrată de primul meu comentariu: ați greșit, se întâmplă, nu e așa dramatic. Vă solicit, cu onestitate si crezând în onestitatea dumneavoastră, să prezentați scuze publice pentru afirmația făcută - să înțelegeți, cu alte cuvinte, ce ați putut să scrieți: cred că sunteţi în stare și cred că sunteţi cinstit. Dacă nu se poate așa, vă invit să meditați la următoarele două texte: 1. Constituie contravenție acel comportament care vizează atingerea demnității ori crearea unei atmosfere de intimidare, ostile, degradante, umilitoare sau ofensatoare, îndreptat împotriva unei persoane sau a unui grup de persoane și legat de apartenența acestora la o anumită categorie socială ori de convingerile acestuia. (art. 15 din Ordonanța 137/200) 2. Incitarea publicului, prin orice mijloace, la ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. (art. 369 din Codul Penal) Sper ca umorul ne va salva. :)

-5 (7 voturi)
Utilizator Adevărul
7.12.2017, 12:29:29

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (47)

Modifică Setările