Societate

articolul anterior articolul urmator

Cum se poate traversa o localitate aflată în carantină pentru a ajunge la locul de muncă. Modelul adeverinţei de angajator

8
21 Nov 2020 13:25:52
Autor: Iulian Bîrzoi
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Pentru a traversa o localitate carantinată care se află în drumul spre locul de muncă, este nevoie de o adeverinţă de la angajator, cu menţiunea că este interzisă staţionarea în zona izolată de autorităţi, anunţă Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Cineva care nu domiciliază într-o localitate aflată în carantină şi doreşte să traverseze o altă localitate aflată în carantină pentru a ajunge la locul de muncă trebuie să prezinte forţelor de ordine o adeverinţă de la angajator.
 
Potrivit GCS, în fiecare ordin de carantină al unei localităţi există o normă care se referă la tranzitarea localităţii, fiind interzisă oprirea în localitate. De asemenea, în adeverinţa de angajator trebuie stabilite căile de circulaţie pentru tranzit.
 
Modelul adeverinţei de la angajator care poate fi folosit este cel din perioada stării de urgenţă.
 
Măsura se aplică şi în cazul celor care vor să tranziteze localităţile carantinate din jurul Bucureştiului pentru a ajunge la muncă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Pompierul Parpoules
21.11.2020, 13:43:23

Pai daca eu merg acasa la mine si sunt nevoit sa trec printr-o astfel de localitate de ce-mi trebuie adeverinta de la angajator? Este valabila adeverinta semnata de sotie?

+1 (1 vot)
Daniel P
21.11.2020, 14:01:07

Sau daca esti in tranzit de ce naiba iti trebuie adeverinta? Ca sa merg din A in B ce fac? Ocolesc prin padure? Politai supercretini, legi facute cu curul de un guvern de handicapati !

0 (6 voturi)
Pompierul Parpoules
21.11.2020, 14:17:46

Sunt niste cretini. Eu am doua case in 2 judete diferite. Daca trebuie sa trec printr-un oras carantinat aflat in drum fara a avea posibilitatea sa-l ocolesc in drumul meu spre casa imi trebuie..... adeverinta de la angajator!!!!!! Bai Vela tu esti tampit?

+1 (1 vot)
t mihai
21.11.2020, 18:10:40

Daca ai doua case înseamna ca esti burghez.

+4 (4 voturi)
Cladoveanu Ciprian
21.11.2020, 14:41:19

Asta se subînțelege si nu cred ca interesează pe nimeni! Toți care au adeverință de la servici se duc unde vor și când vor, la orice oră chiar și noaptea, inclusiv în localitățile cu carantină, ASTA ȘTIE TOATĂ LUMEA, nu trebuia un articol despre asta! Ce ar fi foarte util, ar fi sa ne spui sau sa te interesezi dacă DN1, care trece prin Otopeni si DN6, care trece prin Bragadiru, se inchid circulației largi a publicului sau nu?! Adică eu dacă vreau, fără să fiu angajat nicăieri, am voie să mă duc pe DN1 la Ploiești sau pe DN6 la Alexandria?! Dintr o localitate care nu e in carantină, în altele care, la fel, nu sunt in carantină, fara nicio o adeverință si fara nicio o justificare, am voie sa trec printr o localitate aflată in carantină, pe un drum important?

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările