Articol publicitar

Cu toate trebuie să ţintim către vârful piramidei succesului, însă pentru a ajunge acolo, trebuie să urmezi câţiva paşi! Citeşte în continuare pentru a afla care sunt aceştia!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piramida
succesului - paşii pentru a ajunge în vârf
Piramida succesului - paşii pentru a ajunge în vârf

Există nenumărate definiţii ale succesului oferite de mari scriitori, politicieni, filosofi, antreprenori, muzicieni sau oameni de ştiinţă, astfel încât este imposibilă captarea esenţei acestei noţiuni într-o singură frază. Toate aceste aforisme îşi găsesc un numitor comun într-o idee directoare potrivit căreia orice drum către succes este pavat cu perseverenţă, curaj, hotărâre, echilibru, diligenţă şi, nu în ultimul rând, acţiune.

Iată în continuare o serie de paşi care, odată parcurşi, te pot ajuta în obţinerea succesului.

1. Totul porneşte de la un vis

Orice realizare a pornit în primul rând de la o înlănţuire de gânduri. Prin urmare, îndrăzneşte să visezi şi să vizualizezi îndeplinirea dorinţelor. Gândeşte-te la posibilităţile pe care le-ai putea avea, lucrurile pe care le-ai putea oferi propriei persoane, familiei tale, fără să te laşi influenţată de îndoieli şi gânduri negative. În stadiul de vis, eşecul nu face parte din ecuaţie. De asemenea, dacă ai avut un vis pe care între timp l-ai abandonat, îl poţi readuce în actualitate. Reaprinde flacăra şi reintegrează-l în demersul vieţii tale.

2. Fii încrezătoare şi compune scenarii

Încrederea într-un plan de a obţine succes se bazează în mare parte şi pe gradul de fezabilitate. Prin urmare, încearcă să-ţi propui lucruri care se pot realmente îndeplini prin mijloace concrete, analizând şi evaluând propriile abilităţi şi competenţe care pot conlucra în scopul atingerii obiectivului suprem. De asemenea, vizualizarea victoriei pare să fie o trăsătură a oamenilor de succes. Poţi face exerciţii de imaginaţie, vizualizându-te în postura de manager în cadrul unei mari companii, în felul în care gestionezi lucrurile, la biroul la care lucrezi. Toate aceste aspecte pun mintea în mişcare, controlând şi îndrumând apoi corpul spre direcţia dorită.

Citeste continuarea aici

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite