Deţinuţii din Timişoara au primit dansuri "de dulce"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un spectacol sexy a avut loc, vineri seara, în Penitenciarul de Maximă Securitate din Timişoara. Evenimentul face parte dintr-o serie de manifestări dedicate Sfinţilor Petru şi Pavel,

Un spectacol sexy a avut loc, vineri seara, în Penitenciarul de Maximă Securitate din Timişoara. Evenimentul face parte dintr-o serie de manifestări dedicate Sfinţilor Petru şi Pavel, protectorii penitenciarelor. Peste 500 dintre cei mai "cuminţi" deţinuţi au urmărit cu sufletul la gură evoluţia fetelor de la două trupe de dans modern de la Casa Studenţilor.
"Evoluţia fetelor a încălzit atmosfera, deşi era cam frig", spune Ioan Băla, directorul penitenciarului. Câteva trupe de pop-rock şi heavy-metal au întregit spectacolul, alături de o trupă de pantomimă şi umor. Deşi cea mai mare parte dintre "locatari" ar fi dorit manele, dansurile sexy i-au făcut repede să uite de toate. Stingerea s-a dat vineri mai târziu, spectacolul terminându-se abia la 23,30. "Am avut senzaţia la un moment dat că am depăşit un pic limita prin ineditul programului, dar deţinuţii s-au comportat excelent. N-am avut nimic ce să le reproşez!", a declarat directorul Ioan Băla.
Strip-tease-ul în puşcărie dăunează sănătăţii
"Asemenea evenimente au un efect psihologic pozitiv. Deţinuţilor li se inserează ideea că sunt mai aproape de normalitate. Astfel, ei nu mai sunt priviţi ca nişte paria ai societăţii, cum se întâmpla în comunism, ci ca nişte cetăţeni normali, dar cu anumite privaţiuni", ne-a declarat conf. dr. Marius Pieleanu, specialist în studiul devianţei comportamentale. El a menţionat însă că, "în niciun caz, femeile nu ar trebui să se dezbrace în faţa deţinuţilor. Strip-tease-ul ar putea provoca o creştere a agresiunilor sexuale între deţinuţi, iar încingerea spiritelor poate creşte riscul de revoltă". Pieleanu a conchis spunând că "în România se interpretează greşit modelul occidental".

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite