articolul anterior articolul urmator

Doctori şi doctorate

11
6 Dec 2018 10:49:55
Vlad Voiculescu

11 Comentarii

Radu Mircea
6.12.2018, 12:00:05

# Vlad Voiculescu Asta imi aduce aminte de o poveste din anii '80 , cind chiar scriitorul favorit al Ceausestilor a fost prins cu cioara vopsita . Este vorba de Eugen Barbu pe care toata lumea scriitoriceasca il banuia ca scrie cu '' negri '' , adica bieti studenti talentati sau chiar scriitori fara noroc sau dosar . Partea proasta a fost ca Barbu era zgircit si-i platea prost . Eiii .... Acestia l-au lucrat fin pe MAESTRU si au copiat cu nesimtire din Malraux si Paustovski . Culmea ca nici MAESTRUL nu s-a prins la corectura si a trimis-o la editura . Altii au fost mai ageri decit el si au gasit largi pasaje din '' lncognito '' in operele celor doi . MAESTRUL n-a avut ce face si a inghitit-o p'asta cu plagiatul fiind dat afara din Uniunea Scriitorilor , decit sa stie lumea ca altii ii scriau romanele . Sfatuiti-i pe cei obligati sa trudeasca pentru medici lenesi ce vor recunoasterea posteritatii , sa strecoare shopirle subtiri in lucrari . Rusinea plagiatului MAESTRULUI va compensa toata umilinta .

+9 (9 voturi)
marius cristian
6.12.2018, 12:24:56

Comentariu considerat abuziv.

dice
6.12.2018, 13:08:40

Stim ca exista cocalari fara minte, altfel n-ar fi castigat mafiotii asa detasat alegerile. Voiculescu are perfecta dreptate, insa lupta cu sistemul medical este foarte complexa, sunt asa numitii "corifei", care sunt capabili de orice pentru a-si pastra pozitiile si a-si multiplica banii. Cand ei vor fi dati jos de pe piedestal multe se vor schimba. Cei mai multi sunt niste "lături"umane, fara pic de constiinta, iar simplul fapt ca ei zac prin spitale urmarind pestii cei mari, ca predau, cu aere de eruditi, prin universitati ii face pe cei care iau contact cu ei sa-si doreasca sa uite de tara asta. Dar va veni si vremea lor, a demascarii imposturii mafiei corifeilor.

+6 (6 voturi)
MadWolf
6.12.2018, 12:56:45

Mda, pot sa confirm ca situatia din invatamantul medical romanesc este cea descrisa, din pacate. Fosta mea prietena, absolventa a Facultatii de Farmacie, a vrut sa se inscrie la un doctorat la UMF. A avut surpriza ca profesoara care ar fi trebuit sa-i conduca doctoratul sa-i ceara sa scrie articole cu subiect despre care respectiva conducatoare de doctorat nu avea habar, in schimb avea pretentia sa fie trecuta prima la autori iar numele fostei mele prietene trebuia sa fie ultimul de pe lista celor care chipurile au contribuit la acele articole. Fosta mea prietena nu a acceptat mizeria asta si nu s-a inscris la doctorat.

+7 (7 voturi)
Ion Tamis
6.12.2018, 13:55:45

Daca un famen inutil ca Valcov are libertate deplina, acordata si sustinuta consecvent de escrocul sef al PSD, sa conduca pe ascuns guvernul de marionete ridicole alcatuit de Dragnea si parlamentul sau antinational, din spatele placidei si inutilei Dancila, nu vad de ce un medic (probabil) valoros profesional sa nu indrazneasca sa fie cinic si inuman, in pas cu practicile politicienilor-banditi aflati la Putere.

+1 (3 voturi)