Doi bărbaţi care au ameninţat o familie au ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi infractori vor sta după gratii
Cei doi infractori vor sta după gratii

Doi bărbaţi care timp de doi ani au şantajat o familie, ameninţând cu acte de violenţă, au fost arestaţi, vineri, după cum Informează Poliţia Română.

Infractorii au obţinut, de-a lungul acestei perioade, sume de 12.000 de euro, după cum precizează sursa citată. Informaţiile au fost furnizate de ofiţerii DGIPI Mureş. Unul din cei doi suspecţi pe B.R., în vârstă de 27 ani, din Târgu Mureş, a fost prins în flagrant de poliţişti şi arestat.

El este suspectat că, timp de doi ani, a ameninţat cu acte de violenţă o familie, pretinzând şi obţinând de la membri acesteia aproximativ 12.000 de euro.

Tânărul a fost prins în momentul în care primea 200 de euro şi suma de 600 de lei. De asemenea, a fost identificat şi B.O., în vârstă de 31 ani, din acelaşţi municipiu, care l-a sprijinit pe B.R. în vederea obţinerii sumelor de bani, participând în mod direct la săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru şantaj, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Târgu Mureş cu propunere de arestare preventivă.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite