Dumnezeu s-o odihnească pe Alina!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Dogaru
Alina Dogaru

Alina Dogaru, fosta noastră colegă, s-a stins vineri dimineaţă, la numai 42 de ani, din cauza unei boli neîndurătoare. A iubit mult cuvintele şi ziarele, cărora le-a dedicat peste 20 de ani, mai întâi la „Viitorul românesc” şi „Expres Magazin”, când presa abia se dezmeticea după anii roşii, apoi la „Evenimentul zilei”, „Săptămâna financiară” şi „Finanţiştii”, publicaţii unde a ocupat funcţia de editor general.

Datorită Alinei, a cărei cea mai bună prietenă a fost întotdeauna limba română, textele noastre, ale ziariştilor mai mult sau mai puţin talentaţi, ajungeau la cititori curate, limpezi şi lămuritoare. De cele mai multe ori, în redacţiile în care lucram, Alina ne trăgea de mânecă negreşit, cu delicateţea atât de specifică ei, ca să-i arătăm respectul cuvenit gramaticii, această doamnă venerabilă cu care, din păcate, nici măcar jurnaliştii nu erau şi nu sunt mereu prietenoşi. Alina n-a fost doar un editor al naibii de bun, n-a fost doar un jurnalist atent la detalii, n-a fost doar un coleg special. Ea rămâne, dincolo de amintiri şi de propoziţii, un om frumos şi bun. Draga noastră, îţi mulţumim pentru tot şi Dumnezeu să te odihnească!

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 25 mai, începând cu ora 15.00, la Cimitirul şi Biserica Sfântul Gheorghe ”Capra”, situate în Bucureşti, pe strada Fântânica (Pantelimon). Pentru cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, corpul neînsufleţit va fi depus duminică dimineaţă la capela cimitirului.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite