Elevă sechestrată de un profesor, la o şcoală din Ciolpani, după ce ar fi băut în clasă. Colegele ar fi pozat-o indecent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la introducerea şi consumul
de băuturi alcoolice, de către mai mulţi elevi, într-o unitate de învăţământ
din comuna Ciolpani.
Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la introducerea şi consumul de băuturi alcoolice, de către mai mulţi elevi, într-o unitate de învăţământ din comuna Ciolpani.

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce o fată de 15 ani din Ciolpani a fost aproape de a intra în comă alcoolică după ce a consumat băuturi alcoolice în şcoală şi ar fi fost închisă în sala de sport de un profesor. Colegii ar fi distribuit poze cu fata în ipostaze indecente.

Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă după ce au apărut mai multe sesizări că directoarea a permis alcoolul şi că mai multe imagini din baia şcolii, cu fata dezbrăcată, ar fi apărut pe grupul lor de şcoală.

Pe imaginile filmate în timpul „petrecerii" din clasă, mai multe eleve se aud cum se distrează pe seama fetei că nu face faţă băuturii. „Asta se face mangă. Noi rezistăm până la 4-5 pahare, dar asta de la 3 s-a îmbătat, de la două shot-uri şi un pahar băut gură cu gură", spune o elevă, conform observatornews.ro.

„În temeiul sesizării din data de 11 iunie a.c., formulată de membri ai Consiliului de Administraţie şi mai mulţi preşedinţi de clasă, din cadrul unei instituţii de învăţământ de pe raza judeţului Ilfov, poliţiştii Staţiunii Snagov au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, abuz în serviciu, acces ilegal la un sistem informatic şi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate", a anunţat, miercuri, Poliţia Judeţeană Ilfov.

În urma cercetărilor, poliţiştii din Snagov au extins cercetările cu privire la alte trei infracţiuni, respectiv de pornografie infantilă, omisiunea sesizării şi act sexual cu un minor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite