articolul anterior articolul urmator

Familia tradiţională nu e reală, este un basm

100
9 Aug 2017 11:10:32
Mihai Copăceanu
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

100 Comentarii

QQQQ Aaaa
9.08.2017, 11:17:35

nu le este frica oamenilor de casatoria gay, le este scarba si sunt revoltati dle cartarescu!

+13 (37 voturi)
Gabriel Gabriel
9.08.2017, 12:06:24

Ne e frica de ce va urma dupa legalizarea casatoriilor, ar fi o tragedie sa puteti adopta copii, va urma legalizarea zoofiliei, a necrofiliei si altor mizerii care se inrudesc cu homosexualitatea. Nu va mai victimizati, mii de oameni au avut de suferit pentru anumite pretexte. Urlati ca si musulmanii pentru mii de drepturi dar obligatiile nu va intereseaza. Nu vreau sa vad 2 barbati de mana pe strada, e contra naturii si ma ofenseaza, imi produce scarba. Trebuie tinut cont si de ceea ce vreau eu , chiar daca urlu mai incet si nu imi scot bucile pe afara in haine de latex.

+9 (33 voturi)
Cezar Petru
9.08.2017, 11:53:02

Ce teologie ai invatat dumneata, domnule Copaceanu, la Sibiu? Asa ai invatat acolo, ca Biserica ii uraste pe pacatosi? Nu ai auzit de Sf. Ioan Gura de Aur care zice ca " Biserica nu este tribunal unde sa fie judecati pacatosii ci spital duhovnicesc"? Nu ii judeca si nu-i condamna nimeni pe homosexuali ci doar ne opunem promovarii homosexualitatii in spatiul public. Si mai inainte de a condamna pe altii mai bine vezi mai intai de ura ta fata de cei care se opun parerii tale, domnule Copaceanu. Ura si rautatea ta. Pe de o parte citezi legea comunista care pedepsea actul sexual savarsit de persoane de acelasi sex "IN PUBLIC" iar pe de alta parte, chiar in fraza imediat urmatoare spui ca "statul îşi băga nasul în dormitorul privat". Pai cum se cheama asta, domnule Copaceanu? Asta ai invatat dumneata la Kings College in Londra? Ce treaba are revolutia industriala cu familia traditionala? Adica, cum, odata cu revolutia industriala a disparut familia traditionala ? Au aparut familiile de homosexuali?... De ce nu sunteti sinceri, dumneata si ceilalti promotori ai homosexualitatii, ca pana si in statele nordice, considerate cele mai progresiste din acest punct de vedere, homosexualitatea este acceptata doar la nivel oficial. La nivelul oamenilor obisnuiti homosexualitatea este la fel de rau vazuta ca si la noi. Iti mai dau un exemplu. Un cunoscut de al meu, avocat cunoscut in Paris, s-a casatorit anul trecut cu partenerul lui dar a ales sa faca nunta intr-un cadru foarte restrans pentru ca, asa cum el insusi mi-a marturisit, inca sunt reticente , chiar si la Paris, pentru casatoriile intre cei de acelasi sex.

+4 (18 voturi)
Marcus
9.08.2017, 11:58:27

D-le Copaceanu, in viziunea dvs ”familia traditionala” musai sa fie compusa dintr-un sot care munceste si o sotie care creste copiii si roboteste in spatiul privat, iar duminica se imbraca frumos si merg la biserica.Ei bine, gresiti fundamental si recurgeti la decredibilizarea ”celuilalt”. Referendumul era definit in sens larg, unanim acceptat, ca o expresie a democratiei desavarsite. Daca acest model va repugna, poate preferati ”dictatura minoritatii”- notiune care defineste formele alterate ale unui astfel de regim politic. Vorbiti de frica.... Da, cea de exhibitionism si autovictimizare, de renuntare la decenta si bun simt, care ar trebui sa defineasca relatiile intime indiferent de orientarea sexuala. Amintiti de statutul lor de victime ( regretabil) in cadrul vechiului regim, , desi unii dintre noi sunt victime si azi- veteranii umiliti prin pensii de 300 de lei, fostii detinuti politici tratati idem, copiii in sectiile supraaglomerate de pediatrie sau oncologie. Pe cand va incearca empatia si in cazul lor ? Se spune ca trebuie sa ai grija ce iti doresti. Astfel, prin casatorie, va fi de domeniul trecutului imaginea bucolica a cuplurilor fericite de lgbt.

+7 (15 voturi)
Cezar Petru
9.08.2017, 11:58:43

Era sa uit: dumule Copaceanu daca ai avea curiozitatea sa faci un studiu serios ai sa afli ca majoritatea celor care sunt impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex sunt ATEI

+1 (15 voturi)