Societate

articolul anterior articolul urmator

Fanteziile unui ministru al Finanţelor care nu a aflat că România e în Uniunea Europeană

17
27 Nov 2018 17:20:22
Vlad Voiculescu

Patru ani, ca student, pentru a mă întreţine, am luat doar joburile pe care colegii mei din Austria, Ungaria, Polonia sau chiar Turcia le refuzau, pentru că eu, român, nu aveam drept de muncă. Încă doi ani după, am muncit în Austria pe jumătate din cât ar fi trebuit să primesc. Pentru că eu, român, nu aveam drept de muncă.

Ani în şir, milioane de români alungaţi din ţară de sărăcia şi mizeria în care îi aduseseră politicienii hoţi şi proşti au lucrat la negru, fără asigurare de sănătate şi fără alte drepturi, doar pentru că veneau dintr-o ţară condusă de aceiaşi politicieni hoţi şi proşti.
 
Dreptul de muncă pentru români a fost acordat de ţările UE doar după mulţi ani, după negocieri lungi şi după umilinţele a milioane de români.
 
Ce i se năzare acum domnului Orlando Teodorovici? Să propună chiar el reinstituirea restricţiilor. Un ministru român, plătit din bani publici de români, vrea reinstituirea restricţiilor pentru români.
 
Nici nu mai ştii cum să comentezi prostiile şi nemerniciile care ies pe gura lor sau din parlament.
 
Oare cât îi va mai suporta acest popor?
 
„Capul plecat sabia nu îl taie?” Capul plecat niciodată nu va găsi drumul. Capul plecat niciodată nu merită respect şi niciodată nu îl va primi. Capul plecat nici nu mai trebuie să fie tăiat... i se mai pune doar un belciug în nas.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

17 Comentarii

Stancu Dan
27.11.2018, 18:26:23

"Fanteziile unui cetatean care habar n-are ca nu pesedeu' modifica legislatia pron Europa". Fiindca dreptu' la munca nu e "de la pesedeu" ci "de la autoritatile statelor in care munceste cetateanu' roman". Doar aia pot decide daca schimba ceva sau nu.

+6 (6 voturi)
TGV PROFESORUL
27.11.2018, 18:53:26

si uite asa, din cauza lui Theodorovici, care a bagat sopirla, cine stie ce ne asteapta in viitor... pot fi tari europene... receptive la propunere, cine stie...

+6 (6 voturi)
Stancu Dan
27.11.2018, 20:31:13

Soparlita numaru' unu : "pesedeu' va da voua, popor, drept de munca in UE. Iar daca are chef va ia dreptu' asta". Realitatea : dreptu' de munca in UE il "dau" chiar tarile in care muncesc romanii. Iar parlamentele alora nu dau doi bani pe trepadusu' numit Teodorovici. Soparlita numaru' doi : Teodorovici "vorbeste cu ministrii de prin Europa iar aia fac ce vor pesedistii".Realitatea: ministrii aia n-au atributii legislative iar pe-acolo modificarea legislatiei europene nu are loc pen' ca "a zis marele jmeker Teodorovici". Li se falfaie lor de trepadusu' asta. Soparlita numaru' 3 : europenii-s prosti si nu-s capabili sa aiba vreo idee daca nu vine carnatu' Teodorovici sa le sugereze ideile lui alea jeniale. Realitatea : daca aia se vor hotari intr-o zi sa ne limiteze accesu' pe piata muncii n-o vor face pen' ca le-a zis trepadusu'. O vor face daca nucleele de putere europene vor decide ca nu-i eficient sa mai aduca romani. Iar Teodorovici comparat cu maharii ce alcatuiesc nucleele alea e precum o bacterie comparata cu muntele Everest. Teodorovici e o cantitate neglijabila.

+3 (5 voturi)
kamy node
27.11.2018, 20:54:28

asa se intampla unde la conducrea finantelor este pus un analfabet functional .

+5 (5 voturi)
Iliana Bruckner
27.11.2018, 22:59:26

"Oare cat ii va mai suporta acest popor" se intreaba domnul Vlad Voiculescu. Stiti care a fost primul lucru la care m-am gandit? Oare cat o sa-i mai rabde pamantul! Si asta nu pentru faptul ca romanii nu au dat dovada ca pot iesi in strada pentru o idee,pentru un ideal. Sau au dat dovada ca pot performa in orice domeniu unde le este apreciata munca si sunt respectati pentru ceea ce fac. Desi poate uneori prea rabdulii,prea ..."cine a vazut vreodata un copac revoltandu-se..." Asaltul la care sunt supusi romanii de doi ani incoace este de natura sa te intrebi cat se va mai putea merge pe acest drum. Si de aici intrebarea:Oare cat o sa-i mai rabde pamantul! Cand esti aproape sigur ca mai mult rau nu mai pot ei(neocomunistii)face,iata vin si iti dovedesc ca se poate. Vedeti tactica lor de haita? Ies 2-3 in fata,sa urle si sa muste,apoi se retrag,facand loc altora,se regrupeaza si o iau de la capat. Doamna Raluca Pruna a marturisit ca trebuiau atunci anticipate si nu un Guvern tehnocrat care a oferit,involuntar,ragazul de un an pentru regruparea hotilor. Iar acum,cine stie ce mai pun la cale.

+6 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (17)