Societate

articolul anterior articolul urmator

Ghid de la CE de colectare a plasmei de la pacienţi cu COVID-19. „Ai noştri erau prea ocupaţi să blocheze orice iniţiativă”

0
9 Apr 2020 16:06:44
Autor: George-Andrei Cristescu
Florin Hozoc
Florin Hozoc

Florin Hozoc, directorul unei firme care importă imunoglobulină în România, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că ţările au primit din partea Comisiei Europene un ghid de colectare a plasmei. El susţine că România nu a participat la teleconferinţă.

Redăm mai jos întreaga postare: 
 
Printr-un comunicat dat ieri publicităţii, Comisia Europeană anunţă că a oferit tuturor ţărilor membre Ghidul privind colectarea, testarea, procesarea, păstrarea, distribuţia şi administrarea sub monitorizare a plasmei convalescente, recoltate de la pacienţii COVID-19.
 
Pe data de 1 aprilie a avut loc o teleconferinţă unde toate ţările UE au fost reprezentate de specialişti din domeniul transfuziei, care au finalizat acest ghid, ce vine în sprijinul specialiştilor şi al pacienţilor.
 
Din partea României, ca de obicei, nu a participat NIMENI. Pentru că ai noştri erau prea ocupaţi să facă ce ştiu ei mai bine: să blocheze orice iniţiativă!
 
Sau poate că au respectat ordinele militare privind distanţarea... de UE?
 
Vezi ghidul aici
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii