Să dăm o mână de ajutor! Alexandru Constantin, prezentatorul emisiunii Focus Monden de la Prima TV, luptă pentru viaţa unei prietene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta Prima TV, Alexandru Constantin, încearcă să strângă 60.000 de euro pentru tratamentul necesar salvării unei bune prietene, Ana Maria, care la numai 25 de ani a fost operată pentru a i se îndepărta o tumoră cerebrală. Boala s-a dovedit, însă, prea agresivă, în ciuda faptului că a urmat de două ori anevoisul drum al chimioterapiei.

Alexandru nu putea să rămână impasibil în faţa dramei pe care o trăieşte prietena sa, Ana Maria, aşa că cere ajutorul tuturor celor care sunt dispuşi să doneze 2 EURO prin SMS, la numarul de telefon 8826. 

Prezentatorul Focus Monden ne-a declarat că singura salvare pentru Ana Maria este un tratament inovator pe baza de celule dendritice pentru care s-a acordat Premiul Nobel în Medicina, în 2011.

image

Ana Maria are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor! FOTO www.pentruanamaria.ro

Nici acum nu-mi vine să cred ce se întâmplă. Dar sper să primim ajutor şi să reuşim să strângem banii pentru Ana Maria. Îi rog din suflet pe cei care îşi permit să se lipseasca de 2 EURO, să o facă trimiţând un SMS la numărul de telefon 8826. Le mulţumesc încă de pe acum celor care ne vor da o mână de ajutor. Şi mulţumesc asociaţiei M.A.M.E. pentru că este alături de noi, este apelul disperat pe care îl face Alexandru.

Mai multe detalii despre boala Anei Maria şi despre tratamentul de care are nevoie găsiţi pe www.pentruanamaria.ro şi pe facebook.com/PentruAnaMaria

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite