Fostul Principe Nicolae şi-a recunoscut copilul: „Mi-am asumat responsabilitatea legală faţă de acesta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Nicolae Medforth-Mills a recunoscut public că Iris, fetiţa Nicoletei Cîrjan, este într-adevăr copilul lui. Acesta a anunţat pe Facebook, luni după-amiaza, că îşi asumă responsabilitatea legală faţă de micuţă.

Fostul principe Nicolae a anunţat că a realizat un test de paternitate din care reiese că este tatăl copilului Nicoletei Cîrjan.

„În urma insistenţelor mele de a face testul privind stabilirea paternităţii presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relaţie cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală faţă de acesta”, a postat acesta ieri, pe pagina de Facebook. Fostul principe al României a mai precizat că nu va da curs discuţiei pe acest subiect pentru a proteja copilul. 

Scandalul a început acum trei ani, când acesta îi ceruse fostei sale iubite, Nicoleta Cîrjan, să facă testul ADN care să stabilească dacă este sau nu tatăl copilului ei iar aceasta a refuzat. 

Tânăra însă, declara, un an mai târziu că fostul Principe a fost cel care a refuzat să facă testul de paternitate.

 „I-am solicitat în repetate rânduri efectuarea acestui test atât la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti, cât şi la o clinică privată acreditată, dar clientul dumneavoastră (.n.red. fostul Principe) a refuzat efectuarea acestui test şi la o clinica privata acreditată. Nu am făcut public faptul că dl. Nicholas Medforth-Mills este tatăl copilului meu, adresa dvs fiind de intimidare şi chiar jignitoare, în conditiile în care i-am solicitat de atâtea ori clientului dvs să colaboram în discreţie şi să efectuăm testul de paternitate şi la o clinică privată, pentru a pune capăt acestei situaţii”, spunea Cîrjan în anul 2017.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite