Galaţi: Jucării sexuale pe strada Traian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Jucării sexuale pe strada Traian
Galaţi: Jucării sexuale pe strada Traian

Gălăţenii lipsiţi de inhibiţii pot face un popas la cel mai nou Sex-Shop din Galaţi. Chiar dacă nu cumpără nimic, oamenii pot să vadă cam tot ce este nou în materie de material erotic.

După câţiva ani buni în care gălăţenii amatorii de jucării erotice au dus dorul unui magazin specializat în Galaţi, iată că aşteptarea lor a luat sfârşit.

De câteva zile, ei au la dispoziţie, pe strada Traian, lângă depozitul Unic, un nou magazin specializat în vânzarea acestui gen de produse. Vibratoare, dildo (un alt fel de vibrator, dar manual), catsuit-uri (lenjerie intimă), păpuşi gonflabile, vagine artificiale, bile sau biciuri, toate pot fi văzute, admirate şi, de ce nu, cumpărate de la noul magazin de jucării erotice.

În plus, amatorii de cadouri “funny” pot găsi tot felul de produse, de la papucei în formă de sâni până la mausuri... voluptoase. Nu lipsesc prezervativele, mărimea 5-XL sau femeile gonflabile gigant. “Am pornit de la o glumă, făcută cu prietenii mei.
Mai bine zis un pariu cu ei. Nu exista un sex-shop în Galaţi şi eu am pus pariu că în câteva săptămâni va fi. Uite că am câştigat pariul cu ei
”, ne-a spus Ionuţ, omul cu ideea unei astfel de afaceri.

Cât priveşte zona în care acesta a ales să-şi deschidă un astfel de magazin, Ionuţ spune că aici a simţit el că este vadul comercial propice unei astfel de afaceri.

Vânzarea bună cu… promoţii se ţine!

La numai câteva zile după ce a tâiat panglica magazinului, concurenţa şi-a făcut simţită prezenţa la doar câteva case mai încolo. Ionuţ ne-a povestit însă că nu se teme de concurenţă. Nici n-a deschis bine şi el se gândeşte deja să-şi anihileze concurenţa cu o promoţie mai mult decât tentantă. “Am deja o promoţie: dacă iei două produse de 400 de lei, al treilea este la jumătate de preţ”.

În glumă l-am întrebat dacă nu cumva se gândeşte să închirieze produse din magazin, pentru a-şi rotunji profitul. “Nici nu poate fi vorba despre aşa ceva... N-am cum, nu am cabină de probă”, ne-a răspuns tânărul om de afaceri, evident tot în glumă. În schimb, Ionuţ are deja prefigurat un proiect de vânzare a produselor on-line.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite