GALERIE FOTO A doua zi de festival marca Patzaichin la Tulcea. Vezi aici programul de astăzi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tulcenii sunt invitați la o plimbare de agrement cu barca gândită de Ivan Patzaichin și pusă în operă de tulceanul Paul Vasiliu. Iată ce evenimente mai sunt programate pentru astăzi!

De la ora 10.00 până la 11.00 pe faleză, în dreptul ARBDD are loc deschiderea Târgului proiectelor de investiţii dedicate Dezvoltării Durabile în Delta Dunării   
De la 11.00, pe lacul Ciuperca, ai parte de plimbări de agrement în canotcă . Echipele înscrise pot vâsli 30 de minute în canotcile puse la dispoziţie de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23.

Click pe poze pentru fotogalerie!

De la 12.00 la Esplanada începe  dezbaterea „Antreprenoriatul rural în Delta Dunării: oportunităţi şi ameninţări“ (dezbatere organizată de Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta în parteneriat cu Asociaţia Ivan Patzaichin - Mila 23, la care vor participa organizaţii non-guvernamentale, autorităţi publice şi locale, instituţii publice, media).
La ora 13.00 este programată competiția viteză canoe 10+1 locuri pe lacul Ciuperca. Echipele ce participă la concurs sunt alcătuite din reprezentanţi ai administraţiei instituţiilor şi companiilor locale.
La 16.00, pe faleză, începe spectacolul Comunităţilor Locale - promovarea diversităţii etnice, lingvistice şi     culturale a minorităţilor naţionale din Dobrogea de Nord. Fiecare comunitate locală va prezenta un moment artistic (ansambluri de muzică şi dans) de aproximativ 15 minute. La jumătatea spectacolului, va avea loc premierea participanţilor din concursul de bărci de 10+1 locuri.
Seara se încheie cu două concerte: Radu Captari și Christian Becker & Avenue Band.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite