Hackerul „Micul Fum“, scos din reţea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Bucureşti au descins ieri-dimineaţă în localitatea Păuliş din judeţul Arad, pentru a-l prinde pe hackerul autointitulat „Micul Fum", cel care a spart adresele de e-mail ale mai multor vedete de televiziune. Suspectul reţinut este Marcel Lehel Lazăr, în vârstă de 40 de ani.

„Micul Fum" a devenit celebru după ce, la jumătatea lunii trecute, a spart conturile de mail ale mai multor vedete şi a făcut publice discuţiile private ale acestora. Hackerul a prejudiciat nume importante ale televiziunii Pro Tv, precum Corina Caragea, Roxana Ciuhulescu şi Dragoş Moştenescu. Fotografii în ipostaze fierbinţi, discuţii de pe messenger, e-mailuri ale vedetelor, toate au fost postate pe pagina de Facebook a lui Marcel Lehel Lazăr.

Hackerul a fost adus ieri la Bucureşti şi audiat. El a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de acces fără drept la sisteme informatice, modificare fără drept şi restricţionarea accesului la date informatice, transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic şi violarea secretului corespondenţei.Procurorii DIICOT au efectuat şi o percheziţie la domiciliul hackerului din Arad, de unde au ridicat sistemele informatice utilizate în activitatea infracţională şi alte probe. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite