Horoscop de weekend 14-16 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Află din horoscopul întocmit de specialista noastră, astrologul Tina Rizea, ce ţi-au pregătit astrele pentru acest weekend.

VINERI

BERBEC
Evenimentele se precipită, de parcă toţi cei din jurul tău vor neapărat să te convingă să acţionezi numai ca ei. Vei avea multă răbdare să le explici tuturor ce importanţă au pentru tine deciziile luate şi chiar îi excluzi pe cei care nu renunţă.

TAUR
Discuţiile cu partenerul tău sunt cam confuze şi aducătoare de nelinişte mai ales pentru familie. Te-ai săturat de birocraţia de care te loveşti în fiecare zi. Dorinţa de a simplifica lucrurile poate părea jignitoare, dar eşti decis să schimbi ceva.

GEMENI
Certurile cu persoana iubită sunt din ce în ce mai dese şi deja te-ai săturat de atmosfera „familială“ încărcată (uneori chiar explozivă). Norocul tău este că ai încă foarte multe drumuri de făcut, iar ceea ce este periculos poate fi astfel ocolit.

RAC
Iei din nou decizii importante fără să te sfătuieşti cu nimeni. Mai greu va fi când va trebui să discuţi cu membrii familiei şi să le dai explicaţii. Va fi necesar să renunţi seara la unele investiţii. Te ajută toţi prietenii să depăşeşti impasul.

LEU
Eşti nevoit să faci multe drumuri pentru a clarifica, în sfârşit, situaţia ta sentimentală. După-amiază, te aperi de bârfe cum poţi, dar nu ai suficiente informaţii pentru a contracara toate intrigile, elaborate cu grijă tocmai de partenerul de viaţă.

FECIOARĂ
Partenerul tău este cel care te critică acum cu mai mult spor. Înclini să-i dai dreptate, dar nu te poţi abţine să nu scoţi în relief faptul că este la fel de „vinovat” ca şi tine. Seara, o serie de restricţii afective devin frecvente pentru toţi nativii. 

BALANŢĂ
Ar fi bine să îţi îngrijeşti sănătatea şi mai ales starea aparatului tău auditiv. Nu iei deloc în seamă „semnalele“, fiind ocupat peste limită. Toate conflictele de azi sunt de natură personală, dar trebuie să apelezi la ajutorul unor persoane străine.

SCORPION
Ţi se fac promisiuni fără sens, pe care mai mult ca sigur că nu le vei lua în serios. Nu vrei să uiţi însă persoanele care încearcă să te înşele, apelând la sentimentalismul tău. Familia încearcă să te convingă să te implici într-o nouă schimbare.

SĂGETĂTOR
Colicile abdominale şi accidentele care acţionează asupra oaselor pot fi  prezente la toţi nativii. Te resimţi după experienţele din ultima perioadă. Poţi găsi un mentor care să te înveţe cum să acţionezi şi cum să îţi regăseşti echilibrul sufletesc.

CAPRICORN
Maliţiozitatea şi ironia trebuie să dispară din comunicările tale, dacă doreşti să te împaci cu persoana iubită. Ţi se acordă un credit sentimental nelimitat de către persoane străine. Creativitatea excepţională te propulsează în atenţia şefilor.

VĂRSĂTOR
Ar fi foarte bine să renunţi la activităţile în urma cărora ai fost înşelat şi să rupi relaţiile cu cei care te-au „recomandat“. Trebuie să faci multe drumuri scurte, însă după-amiază te pregăteşti pentru o festivitate care te
va scoate din rutină.

PEŞTI
Eşti foarte sensibil la complimente şi la micile atenţii ale persoanelor care vor să te cucerească. După-amiază, energie vitală maximă şi noi câştiguri „sentimentale“. Eşti mai optimist seara şi consideri că ţi-ai atins toate obiectivele planificate.

SÂMBĂTĂ

BERBEC
Drumurile nu mai pot fi ocolite, mai ales că poate fi vorba şi de recuperarea unor sume mari de bani ori de semnarea unor contracte foarte avantajoase. Vor avea loc schimbări spontane de stare civilă. Eşti afectat de comportamentul persoanei iubite.

TAUR
Te stăpâneşte un fel de curiozitate care te îndeamnă să experimentezi o mulţime de lucruri noi. Reacţiile anturajului îţi accentuează starea de sensibilitate emoţională şi adopţi alte metode. După o ceartă, se vor clarifica toate situaţiile neplăcute.

GEMENI
Relaţiile parteneriale sunt foarte încordate şi doreşti din tot sufletul să scapi de cei care nu reuşesc să vadă decât părţile tale negative. Te-ai săturat de reproşuri şi de cuvinte cu efect de dinamită. Seara, ai idei neaşteptate şi competitive.

RAC
Priveşti cu mult scepticism încercările celor din anturajul familial, dar trebuie să recunoşti că ştiu să exploateze toate şansele şi să se afirme, chiar dacă unele rude sunt foarte tinere. Doreşti să „târăşti“ prin forţă cu tine rudele apropiate. 

LEU
Nu reuşeşti să-l faci să înţeleagă pe partenerul tău de cuplu că este bine să începeţi încă de acum pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, măcar făcând nişte rezervări ori să stabiliţi o locaţie. Tensiunile devin comune şi pot declanşa separări.

FECIOARĂ
Rămâi din nou fără mijloace financiare suficiente şi nu mai ai răbdare să le explici cu amănunţime rudelor partenerului de cuplu ce ar trebui să facă pentru ca toată lumea să fie mulţumită. Seara, reuşeşti să „evadezi“ cu ajutorul unor buni amici. 

BALANŢĂ
Reuşeşti să îţi pui o parte din planuri în aplicare şi să-ţi diversifici activităţile, dar nu mai ai timp pentru ocupaţiile casnice cotidiene. Pentru moment, nu te deranjează că faci foarte multe drumuri numai în compania rudelor persoanei iubite.

SCORPION
Eşti pe deplin mulţumit de noua „aşezare“ a situaţiei financiare şi intenţionezi să le „răspunzi“ şefilor printr-o activitate susţinută, permisă de energia vitală maximă şi de ideile de excepţie. Seara, te odihneşti pe sponci, iar noaptea ai coşmaruri.

SăGETĂTOR
Este evident pentru toată lumea care te cunoaşte că te-ai schimbat foarte mult şi că în curând vei stabili noi „recorduri” profesionale demne de invidia adversarilor tăi de acum. Seara, apar migrene spontane, dar ai şi program „sentimental“ de voie.

CAPRICORN
O parte dintre partenerii tăi te încurajează să-ţi menţii dorinţa de schimbare şi declară că te vor susţine necondiţionat. După-amiază, ai preocupări maxime pentru ajutarea unor rude foarte bolnave. Seara, îţi lipseşte activitatea casnică obişnuită.

VĂRSĂTOR
Persoana iubită reuşeşte să te demobilizeze prin nesiguranţa manifestată şi prin încercarea de a te convinge subtil că nu ai mari şanse acum să obţii ce doreşti de la familia ei. După-amiază, te ajută iar prietenii într-o manieră cam prea originală!

PEŞTI
Este de preferat să le expui şefilor proiectele tale de schimbări profesionale, înainte de a îţi impune ei măsuri mult mai puţin clare. Discuţii prelungite prin telefon pentru modificarea sistemului de salarizare. Seara, noi „conferinţe“ familiale.

DUMINICĂ

BERBEC
Relaţiile familiale sunt excepţionale şi este posibil ca şi cele cu persoana iubită să se schimbe în bine, dar numai dacă respectaţi sfaturile unui amic cu mai multă experienţă sentimentală. Birocraţia te stresează şi este posibil să uiţi de întâlniri!

TAUR
Ca de obicei, nu te laşi deloc influenţat, iar cei care te cunosc suficient nici măcar nu vor încerca aşa ceva, dar îţi vor sta alături cu încredere, orice ai decide. După-amiază, dai dovadă de mai mult curaj decât până acum şi obţii ceea ce doreşti.

GEMENI
Intuiţia te ajută să înţelegi demersurile unor rude mai vârstnice ori ale unor prieteni mai puţin binevoitori. Cei fără experienţă suficientă fac numeroase gafe din cauza unor declaraţii sincere, dar şi mult prea sarcastice. Nativele sunt îndrăgostite.

RAC
Celibatarii vor încerca să facă faţă insistenţelor familiei de a se căsători mai repede. Toţi vor să-şi depăşească limitele erotice.

LEU
Nu doreşti ca astăzi să faci eforturi deosebite şi le ceri ajutor unor membri ai familiei, care însă sunt mult prea ocupaţi şi te refuză fără să îţi dea explicaţii. După-amiază, noile conflicte familiale te gonesc de acasă pe la prieteni ori rude.  

FECIOARĂ
Primeşti un fel de subvenţie de la care îţi cam luaseşi gândul şi porneşti o campanie de aprovizionare şi multe pregătiri casnice. Pentru moment, eşti mai puţin pesimist şi speriat de spectrul sărăciei, dar încă nu ştii cum vei face faţă datoriilor.

BALANŢĂ
O vizită neanunţată îţi dă toate planurile peste cap, însă nu ai cum să nu rămâi amabil, deoarece în trecut musafirul te-a ajutat de foarte multe ori. După-amiază, veţi lucra împreună şi în final te vei amuza din plin. Seara, musafiri cam antipatici. 

SCORPION
Dinamismul şi buna organizare te salvează de la a face greşeli puerile, mai ales că eşti pus pe drumuri, exact când ar fi trebuit să lucrezi cu spor în bucătărie. O rudă ambiţioasă îşi bagă nasul unde nu trebuie şi creează o atmosferă inconfortabilă.

SĂGETĂTOR
Eşti prea generos şi imediat ce faci rost de bani, începi să-i împărţiţi cu multă largheţe. După-amiază, reuşeşti să recuperezi o parte din datorii şi te mândreşti cu spiritul tău de mare „întreprinzător“. Seara, te uiţi însă lung în „punga“ goală!.

CAPRICORN
Este rândul prietenilor tăi să te susţină din toate punctele de vedere şi să îţi asculte cu atenţie confidenţele, mai ales că se întâmplă foarte rar să îţi deschizi sufletul în faţa cuiva. Seara, renunţi pentru scurt timp la secrete şi îţi pare rău.

VĂRSĂTOR
Doreşti să scapi de „atenţiile“ unei persoane care te plictiseşte şi te trezeşti criticat de prieteni ori de partenerul de cuplu. Nu mai ai răbdare cu nimeni pe bună dreptate, deoarece eşti ocupat de o reorganizare profesională (şi familială) masivă.

PEŞTI
Oricât de sârguincios ai fi şi oricât de stăruitor, nu ai cum să te descurci de această dată cu treburile casnice de unul singur. După-amiază, încearcă măcar să alegi tu persoana cea mai potrivită să te ajute, fără a mai face comentarii de prisos!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite