Iaşi: Un şofer de autobuz beat a accidentat grav o fată de 15 ani pe trecerea de pietoni. Adolescenta, în stare gravă, la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO digi24.ro
FOTO digi24.ro

O adolescentă de 15 ani a ajuns în stare critică la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un autobuz al Transportului Public. Şoferul era beat. Poliţiştii au constatat că şoferul avea o alcoolemie de 0,17 la mie în aerul expirat, informează digi24.ro.

Primăria a făcut publică o captură de pe camerele de supraveghere din autobuz care arată că bărbatul şi-a cumpărat o bere de la capăt de linie cu o oră şi jumătate înainte de accident. Acesta le-a spus poliţiştilor că mai multe maşini parcare obturau vizibilitatea spre trecerea de pietoni. A observat-o pe fată în ultimul moment, a frânat brusc, dar nu a reuşit să o evite.

Adolescenta a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportată la Spitalul Sfânta Maria, intubată şi ventilată mecanic. Starea ei este foarte gravă, spun doctorii.

Poliţiştii au deschis un dosar penal. De asemenea, la Compania de Transport se face o anchetă internă. Pe durata verificărilor şoferul nu va mai avea dreptul să transporte călători.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite