Institutul „Cantacuzino” lansează pe piaţă imunomodulatorul OROSTIM HV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Institutul „Cantacuzino” lasează pe piaţă a primului lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV.  OROSTIM-HV se va putea achiziţiona începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenţei nr. 103.

„OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conţine o combinaţie dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene şi o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăţi antioxidante şi de stimulare a imunităţii, determinând creşterea rezistenţei organismului la infecţii. Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariţie a infecţiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivităţi cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecţii respiratorii repetate şi persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.” se arată în comunicatul transmis de Institutul Cantacuzino.

De asemenea, potrivit sursei citate, în următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul “Cantacuzino” să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricaţie pentru producţia în serie a produsului. OROSTIM-HV se va putea achiziţiona începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenţei nr. 103.

Astfel că astăzi, 30 noiembrie, începând cu ora 18.00, la sediul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, se va organiza o conferinţa de presă cu ocazia lansării pe piaţă a primului lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV.

De altfel comandantul Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino”, colonel doctor Florin Oancea, anunţase încă de la începutul lunii noiembrie că Institutul va scoate pe piaţă până la sfârşitul acestui an produsul Orostim, un supliment alimentar şi  că are în plan relansarea polidinului, tot ca supliment alimentar, iar acesta ar putea fi disponibil într-an sau doi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite