Ipocrizia „presarilor” completează minciunile clasei politice

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mare vâlvă iscată de dezvăluirile Antenei 3 cu privire la întâlnirea unui grup de băsişti acoperiţi la un hotel de lux din capitală. Întrebări retorice, acuzaţii frenetice şi, mai ales, o întreagă dezbatere despre legăturile ascunse ale politicienilor români.

Desigur, o reacţie furibundă din tabăra adversă, prin vocea lui Rareş Bogdan, care îl acuză de dezinformare pe „preotul penticostal” Gâdea şi pe toţi oamenii celui de după gratii. Oamenii au fost la ziua lui, la un eveniment social la care Rareş Bogdan şi-a invitat prietenii şi apropiaţii. Citez : „La aniversare au participat o multime de vedete de televiziune, prezentatori si moderatori Realitatea TV, sefi/directori de institutii media, prieteni din Cluj, Viena, Londra, Zurich si nu mai putin de 5 ministri ai Cabinetului Ponta, probabil tot “basisti” in mintea predicatorului Gadea, precum si «basistul» Mircea Geoana, “basistii” Iulian Iancu, Marian Vanghelie, precum si alti “basisti” celebri ca Sorin Rosca Stanescu etc”.

Mai pe scurt, cel ce acuză în fiecare zi la televizor, cu vehemenţă, PSD-ul, de hoţie, corupţie, baronizare şi încă multe alte grozăvii care distrug poporul român nu are probleme în a invita 5 miniştri din guvernul Ponta la ziua sa de naştere. Miniştri ai unui guvern „corupt până în măduva oaselor”, care sug în fiecare zi sângele poporului pe care Rareş Bogdan îl apără cu atâta înverşunare în studioul de televiziune. 

Au mai fost prezenţi şi încă câţiva din baronii pe care postul de televiziune din care Rareş Bogdan face parte îi acuză de distrugerea acestei ţărişoare şi de suferinţa românilor furaţi de atâta amar de ani de clasa politică românească. 

Un pahar de şampanie, o icră neagră, un pişcot franţuzesc şi toate urile şi dezbinările au fost lăsate deoparte. Doar a fost ziua omului care luptă zi de zi pentru a scapă România de un guvern corupt şi de o clasă politică mizerabilă. 

Până la urmă are dreptate omul, s-au întălnit să se distreze nu să facă politică. Politica se face la televizor şi dreptatea socială la fel. În viaţa de zi cu zi oamenii se înţeleg de minune. 

SICTIR!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite