Janine, din nou în graţiile lui Adrian Sârbu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ani întregi în care nu s-a mai auzit nimic de creatoarea de modă, ea apare într-o revistă a trustului PRO După divorţul de Adrian Sârbu (53 de ani), în 2003, Janine nu a mai

După ani întregi în care nu s-a mai auzit nimic de creatoarea de modă, ea apare într-o revistă a trustului PRO

După divorţul de Adrian Sârbu (53 de ani), în 2003, Janine nu a mai apărut în nicio publicaţie sau emisiune editată sau realizată de grupul media al fostului soţ.

După cinci ani însă, Janine (41 de ani) s-a întors. Şi nu oriunde, ci tot în "grădina" fostului soţ, revista "The One", în al cărei număr din septembrie apare un material despre viaţa ei la Paris. Acolo, Janine locuieşte împreună cu fiica ei şi a lui Sârbu, Janice Arianne.

Sub titlul "L'itineraire d'une femme unique" ("Drumul unei femei unice"), pictorialul o înfăţişează pe Janine alături de prietenii ei care fac parte din lumea bună a Parisului.

Printre aceştia se numără Rachida Dati, ministrul justiţiei din Franţa, designerul Azzedine Alaia, Yves Gastou, proprietarul unei galerii de artă contemporană, arhitectul Christian Biecher şi regizorul Claude Lelouche. Janine va realiza costumele pentru noul film al lui Lelouche, care va apărea în 2009.

Mariajul cu Sârbu, perioada de aur

Soţul a ajutat-o pe Janine să organizeze parade de modă grandioase, care erau transmise în direct pe Pro TV, prezentatoarele acestui post se îmbrăcau frecvent în haine ce purtau semnătura "Janine", machiajul le era asigurat de "Janine Make-up Studio" şi două buticuri au apărut în centrul Capitalei. Creatoarea de modă a vrut să îşi încerce norocul şi în străinătate, dar nu a avut succes.

Astfel, Adrian Sârbu i-a cumpărat o garsonieră la Paris, în care a locuit şi Marlene Dietrich. Însă, din cauza distanţei mari şi a presupusei relaţii extraconjugale a lui Sârbu cu Maria Apostol, director de PR pentru Pro TV, cei doi au divorţat. Janine s-a ales cu 11 milioane de dolari, garsoniera din Paris şi alte bunuri, dar şi cu fiica ei, Janice, care acum are 6 ani.

Sârbu obişnuieşte să le ţină departe pe femeile care îl dezamăgesc. Este şi cazul lui Teo Trandafir, care, deşi şi-a cerut scuze, nu a mai revenit în trustul MediaPro.

Adrian Sârbu şi Janine s-au căsătorit în 1997

Fostul manechin, care a făcut parte din şcoala Zinei Dumitrescu a fost colegă de generaţie cu Dana Săvuică şi Romaniţa Iovan, s-a lansat ca designer după nunta cu şeful trustului Pro, Adrian Sârbu (foto), care a avut loc în 1997.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite