Juanes, nebunie latino la Sala Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Columbianul a intrat în scenă în jurul orei 21.30 şi a început concertul cu piesa "A Dios le Pido" Cu piesele sale pline de romantism, Juanes le-a făcut pe toate femeile prezente la

Columbianul a intrat în scenă în jurul orei 21.30 şi a început concertul cu piesa "A Dios le Pido"

Cu piesele sale pline de romantism, Juanes le-a făcut pe toate femeile prezente la concertul de aseară să se simtă iubite.

Încă de la primele versuri ale piesei "A Dios le Pido", fanele au coborât repede din tribune şi au început să danseze şi să cânte odată cu el. "Am auzit că cele mai frumoase femei din Europa ar fi aici", le-a spus Juanes româncelor, încercând să le impresioneze pe fane, care erau deja în delir.

Columbianul a interpretat mai apoi piese iubite de romance, precum "Mala Gente", "Clase de Amor", "La Noche" şi celebra "La Camisa Negra". Câţiva dintre cei din primul rând fluturau steaguri ale Columbiei.
Fanii prezenţi la concert au dansat şi i-au aplaudat şi pe Analia Selis şi pe "megastarul" Cătălin Josan, care au cântat două duete în deschiderea concertului.

Public 75% feminin

Femei de toate vârstele s-au strâns aseară, la Sala Polivalentă, pentru a-l vedea în concert pe cântăreţul lor preferat. "Iubesc oamenii, muzica şi tot ce înseamnă latino. Am venit de la 430 de km, din Aiud, judeţul Alba, pentru acest concert", a mărturisit doamna Augusta, o femeie în vârstă de 60 de ani.

Şi fetele mai tinere prezente la Polivalentă erau fascinate de muzica talentatului columbian. "Am auzit muzica lui Juanes printr-un prieten sud-american de care eram foarte îndrăgostită", a spus entuziasmată Irina Atanasiu, 24 de ani, studentă la Arhitectură. Printre cei mari era şi o fetiţă de aproximativ şase ani, care ţinea cu mândrie în braţe o pancartă pe care era înscris numele artistului columbian.

La concert a fost şi cunoscuta actriţă Carmen Tănase, intrepreta "Flacărei" din telenovela "Inimă de ţigan", dar şi Wilmark.

În sală au fost însă şi câţiva bărbaţi, majoritatea însoţiţi de partenerele sau de fiicele lor. "Am venit cu fata şi cu soţia mea din curiozitate, ca să vedem cum reacţionează fata noastră, Alexandra, de un an şi două luni, la un concert, pentru că îi place foarte mult muzica", a spus Victor Zaharia, un sportiv de 30 de ani.

Album ca un roman

Într-o conferinţă de presă, organizată înaintea concertului de la Sala Polivalentă, columbianul a declarat că muzica este marea lui iubire. Printre preferinţele sale se numără argentinianul Carlos Gardel, dar şi legende precum Jimi Hendrix sau Led Zepellin.

"Muzica pe care o fac are o componentă de folclor şi una de rock, funk şi pop. Însă nu-mi place să o includ într-un gen anume. Partea cea mai bună este că publicul îşi poate alege în ce stil este muzica mea", a spus artistul. Cântăreţul, care îşi compune singur piesele, cântă despre familie, pace, iubire, dar şi despre război şi ură.

Întrebat dacă are o melodie preferată de pe cel mai recent album, "La Vida es un Ratico", Juanes a răspuns: "Pentru mine, acest album este ca un roman, iar fiecare piesă este un capitol, care conţine informaţii importante. Deci nu pot să aleg o melodie la care să ţin mai mult".

Artistul columbian a primit un disc de aur şi unul de platină din partea Universal Music România, pentru vânzările înregistrate de cele mai recente albume ale sale.

Iubesc oamenii, muzica şi tot ce înseamnă latino. Şi am venit de la 430 de km, din Aiud, judeţul Alba, pentru acest concert
Augusta, asistentă

Muzica pe care o fac are o componentă de folclor şi una de rock, funk şi pop. Însă nu-mi place să o includ într-un gen anume
Juanes, cântăreţ

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite