Judeţele care au înregistrat cele mai multe cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. Ce judeţe au cele mai puţine cazuri noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştiul continuă să conducă în clasamentul noilor cazuri de COVID-19 / Foto: Mediafax
Bucureştiul continuă să conducă în clasamentul noilor cazuri de COVID-19 / Foto: Mediafax

Bucureştiul este şi astăzi pe primul loc la numărul de infectări cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Capitala este urmată de judeţele Prahova şi Argeş.

În Bucureşti au fost înregistrate 118 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, în acest moment aici totalul persoanelor infectate ridicându-se la 6.005.

Judeţul Prahova se află pe locul secund, cu 103 cazuri noi şi cu un total de 2.043 de cazuri confirmate. Pe locul trei se află Argeş care a înregistrat în ultimele 24 de ore 92 de noi cazuri de COVID-19.

La extrema cealaltă, în Giurgiu nu s-a înregistrat niciun caz nou, iar în Botoşani au fost cuantificaţi numai doi noi bolnavi de COVID-19. 

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, sâmbătă, că alte 1.225 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate în ultimele 24 de ore, bilanţul ajungând la 52.111. În acelaşi interval s-au înregistrat 36 de decese, numărul total fiind de 2.379. În prezent, la Terapie Intensivă sunt internaţi 401 pacienţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite