Articol publicitar

Kaufland România, sprijin pentru persoanele cu dizabilităţi: Integrarea a 240 de noi angajaţi şi adaptarea spaţiilor de lucru, obiective îndeplinite cu succes

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
t

De Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, Kaufland România, un angajator ce sprijină diversitatea şi egalitatea de şanse, îşi reconfirmă angajamentul de a rămâne un sprijin puternic pentru persoanele cu dizabilităţi. Până în acest moment, 240 de persoane cu dizabilităţi au devenit parte a echipei Kaufland.

În acelaşi timp, patru case de marcat, special adaptate pentru angajaţii în scaun rulant, au fost instalate în patru magazine Kaufland din Bucureşti, investiţia totală ajungând la suma de 33.000 de euro.

Implicarea în comunitate a fost mereu unul dintre principalii piloni ai activităţii companiei, astfel că, prin programul A.C.C.E.S. (Angajare de Candidaţi cu Cerinţe şi Evoluţii Speciale), Kaufland vine în întâmpinarea persoanelor cu dizabilităţi cu locuri de muncă sigure şi stabile şi totodată cu echipamente adaptate pentru o bună desfăşurare a activităţii lor profesionale. Prin dezvoltarea acestor iniţiative, compania rămâne un partener de încredere al persoanelor cu dizabilităţi.

Uşile Kaufland sunt deschise pentru oricine îşi doreşte să se bucure de un loc de muncă stabil şi de sprijinul necondiţionat al tuturor colegilor în procesul de adaptare, de învăţare şi de dezvoltare. Ne bucurăm să anunţăm faptul că am parcurs deja paşi importanţi pentru a le oferi sprijinul necesar celor 240 de colegi cu dizabilităţi care ni s-au alăturat până în acest moment. Prin dezvoltarea permanentă a programului A.C.C.E.S., ne dorim să le punem la dispoziţie un mediu de lucru plăcut, prin adaptarea spaţiilor la nevoile lor şi totodată să le oferim şansa de a ocupa un rol esenţial într-o echipă construită ca o familie, în care fiecare abilitate contribuie la succesul companiei.”, a declarat Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România.

Kaufland este unul dintre cei mai mari angajatori ai României. Peste 15.000 de oameni lucrează în cele 136 de locaţii răspândite pe tot teritoriul ţării. Până în prezent, 240 de persoane cu dizabilităţi, din oraşe precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu, Satu Mare, Oradea s-au alăturat echipei şi se bucură în acest moment de o viaţă socială mai bună, de sprijinul colegilor şi de posibilitatea de a-şi pune abilităţile în practică. În continuare, compania îşi propune să angajeze alte 350 de persoane cu dizabilităţi.

Kaufland este locul care m-a ajutat să îmi câştig încrederea în mine. Colegii m-au primit cu braţele deschise, încă din prima zi. Sprijinul şi răbdarea consilierului angajaţilor şi ale colegilor m-au ajutat să ajung unde sunt acum. Am ajuns să folosesc fără nicio teamă casa de marcat şi am înţeles cum funcţionează sistemul de pontaj. Sunt lucruri pe care nu credeam că o să le pot face fără ajutor. Viaţa mea s-a schimbat în bine de când ei mi-au spus primul <Bun venit în echipă!>.”, completează Ana Lazăr, Lucrător Comercial Case de Marcat/Trezorerie (Persoană cu dizabilitate locomotorie).

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot suna la numărul de telefon 021 9132 sau pot aplica pe cariere@kaufland.ro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite