articolul anterior articolul urmator

Klaus Iohannis dă cu flit democraţiei?

82
22 Mar 2019 08:30:46
Eugen Tănăsescu

82 Comentarii

deviatsotpiatatidva
22.03.2019, 08:54:23

Comentariu considerat abuziv.

Vanatorul/d.c.
22.03.2019, 09:28:03

D-le Tanasescu, sper ca nu va astepati sa va raspunda la scrisoare prea curand..! Pentru ca, bietul de el , are oarece ..dizabiliati si din cauza asat pricepe mai greu lucrurile..! Dar, cine stie..? Poate ca cei care l-au plantat la Cotroceni ca s-o faca pe fanfaronul care maimutareste presedintia tarii ăsteia, îi invart cheița, ii baga o fituică scrisa cu majuscule in buzunar si-l trimit in public sa zica si gura lui ceva..! In ceea ce priveste ..pozitionarea lui si-a altor politruci carpato-mioritici fata de referendumul pentru definirea familiei, politruci plantati in in fruntea unor institutii de stat special ca sa pocneasca din calcaie in fata pulifricilor de birocrati corupti din staful globalisto-sorosisto-neo-marxist al UE, voi repeta ce-am spus si pe alta pagina: toleranta excesiva, pe care o promoveaza cu evidenta agresivitate mediatica politrucii precum si scribii si vorbetii globalisto-sorosisto-neo-marxisti in numele asa zisei ”politically correct culture”, e irationala prin faptul ca pune in primejdie tocmai valorile pe care pretinde ca le apară..!

-19 (41 voturi)
Lucifer
22.03.2019, 11:23:24

Vânătoriţa d/c nu se dezminte. A trecut de la ipocrizie la ticăloşie. Şi un retardat mintal înţelege că referendumul a căzut nu din cauza poporului, nici a lui Iohannis ci fiindcă a fost organizat de PSD+BOR! Care PSD+BOR au devenit cele mai mari pericole în contra continuării României de pătrundere în lumea civilizată. Dar se pare că prostia dirijată de PSD+BOR a devenit endemică, chiar şi pentru vânătorii în ape tulburi.

+21 (37 voturi)
Mircea Nistor
22.03.2019, 10:38:22

Democraţia nu înseamnă dictatura majorităţii .Dacă visaţi la aşa ceva, probabil ar fi bine să faceţi schimb de amabilităţi şi experienţe confesionale cu wahabiţii din Arabia Saudită sau cu adepţii lui Khomeini din Iran . Acolo veţi primi lecţii de "democraţie" autentică,exact în sensul dorit de sfinţia-voastră...

+12 (20 voturi)
Lucifer
22.03.2019, 10:57:35

Popii ăştia au devenit de un tupeu incredibil. După ce că sunt nişte paraziţi bugetari fără să plătească taxe şi impozite pentru prestaţiile efectuate, s-au băgat şi în politică cu unele acţiuni total în contra intereselor României: -s-au aliat cu demonul comunist pentru a primi salarii de la stat, dar fără plata impozitelor -s-au apucat de acţiuni antiromâneşti şi antieuropene cu Biserica Ortodoxă Rusăa, aprigă susţinătoare a Lui Putin şi antieiropeană. Referendumul a căzut fiindcă a fost organizat de PSD+BOR! Nu din cauza poporului, nu din cauza lui Iohannis, ci din CAUZA VOASTRĂ, a celor mai retardate istoric organizaţii politice ale României. Care nu vor altceva decât scoaterea României dun Lumea civilizată şi anexarea ei Lumii asiatice ortodoxe. BOR şi PSD sunt două pietre de moară care împiedică dezvoltarea României.

+17 (23 voturi)