Laura Stoica a dat ultimul interviu pentru Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Cred că o să aibă noroc copilul, pentru că a venit când nu mai credeam că e posibil să devin mamă"Laura Stoica

sfârşit grăbit.
Cu doar câteva ore înainte de cumplitul accident, Laura a dat un interviu pentru ziarul Adevărul. A fost ultimul. Era mai volubilă ca niciodată şi surprinzător de dornică să dea amănunte despre concertele care urmează, despre planurile sale şi, mai ales, despre copilul pe care-l aştepta cu atâta bucurie. "Am intrat în a treia lună de sarcină alaltăieri, pe 7 martie, la o săptămână şi ceva după ce am împlinit un an de la logodna mea cu Cristi, care a fost anul trecut, pe 24 februarie, de Dragobete. Copilul se va naşte între 10 şi 15 septembrie, în zodia Fecioarei. ştiu că sunt copii buni cei născuţi sub acest semn, nu ştii şi tu la fel? (...) Nu contează dacă e băiat sau fată. Nu am preferinţe. Cel mai important este să fie sănătos şi să aibă noroc. şi cred că o să aibă, pentru că a
venit
când nu mai credeam că e posibil să devin mamă". (...)
"Voi cânta pe 17 martie la Casa Eliad, apoi pe 30 martie vom fi la Galaţi, iar de Paşti avem din nou câteva concerte. Când apare articolul? Să iau şi eu ziarul…", a spus Laura Stoica în ultimul ei interviu.

Ultimul concert
Laura Stoica a urcat pentru ultima oară pe scenă joi seara, în jurul orei 19.30, la Centrul Cultural din Urziceni. A cântat pentru doamne şi domnişoare, într-un concert oferit de Primăria Urziceni de Ziua Femeii. Înainte de întâlnirea cu publicul, în foaier atmosfera a fost degajată. Laura Stoica a vorbit cu Nico şi cu primarul oraşului, Constantin Sava, despre faptul că aşteaptă un copil şi, în sfârşit, şi-a găsit liniştea. "După ce s-a terminat spectacolul, pe scările Casei Sindicatelor am primit un telefon de la un şofer de pe Salvare, pe care îl cunoşteam bine, şi care era la locul accidentului. Au găsit asupra ei numărul meu de telefon. şoferul m-a întrebat dacă cunosc pe cineva cu un Renault albastru, o fată blondă şi un băiat cu părul mai lung şi ondulat. Am început să mă gândesc la toţi prietenii, vecini, colaboratori, oameni din oraş, fără să îmi dau seama că ar putea fi Laura Stoica şi logodnicul ei. La vreun sfert de oră, vrând să aflu ce se întâmplă, l-am sunat pe şofer, care mi-a zis că a găsit un bilet de liberă trecere pentru nu ştiu ce instituţie pe numele de Laura Stoica. După aceea am luat legătura telefonică cu Nico. A început să plângă vreun sfert de oră şi i-am spus să anunţe familia, apropiaţii. A venit fratele Laurei în jur de 22-23. Asta a fost tragedia", ne-a declarat Constantin Sava, primarul oraşului Urziceni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite