Licitaţia pentru achiziţia celor 100 de ambulanţe pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, lansată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost lansată licitaţia pentru achiziţia celor 100 de ambulanţe destinate Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 mai.

Concret, maşinile vor fi de tip B şi C, anunţă Primaria Capitalei. Mai precis, la SABIf urmează să ajungă 89 de ambulanţe de tip B, pentru intervenţia de urgenţă şi transportul medical asistat al pacienţilor. Acestea vor fi prevăzute cu defibrilator semiautomat sau manual şi cu medicamente necesare resuscitării şi acordării asistenţei medicale de urgenţă. Alte 17 ambulanţe vor fi de tip C, respectiv vor fi dotate cu echipamente, materiale şi medicamente de terapie intensivă, transmite Primăria Capitalei. 

Potrivit caietului de sarcini, primele 74 de ambulanţe urmează să fie livrate în primele şapte luni de la semnarea contractului, urmând ca într-un an să fie livrate toate cele 106 ambulanţe. Ulterior, ambulanţele vor fi puse la dispoziţia SABIf, rămânând în proprietatea Primăriei Capitalei. Garanţia acestora este de minimum patru ani sau 300.000 de kilometri, iar mentenanţa va fi asigurată de către furnizor.

Potrivit primăriei, SABIf are acum în dotare 108 ambulanţe de urgenţă, dintre care 68 au durata de folosinţă depăşită, multe dintre ele defectându-se zilnic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite