Societate

articolul anterior articolul urmator

Mahler: Vaccinul reprezintă soluţia pentru normalitate. O populaţie informată este o populaţie reponsabilă

6
24 Oct 2021 17:50:14
Autor: Maria Ţaga
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală, medicul pneumolog Beatrice Mahler, consideră că, prin numărul mare de persoane vaccinate în weekend, populaţia dovedeşte că a înţeles că vaccinul reprezintă „soluţia pentru normalitate”.

„Până vineri, ochii celor din sistemul de sănătate au plâns. De vineri, un ochi râde, unul plânge pentru că populaţia a înţeles, poate, pentru prima dată în ultimele luni, că vaccinul reprezintă soluţia pentru normalitate, soluţia care îi protejează. De ce un ochi plânge? Pentru că, în continuare, pacienţii sunt trataţi în paturi suplimentare pentru că necesarul de oxigen este mare. Virusul Delta este mai agresiv decât celelalte, nu doar prin extinderea pe care o dă la nivelul plămânului, ci şi prin efectele de după perioada de COVID, adică din zona non-COVID. Numărul de pacienţi din zona non-COVID este în creştere. Jumătate din Secţia de pneumologie de la «Marius Nasta» este ocupată de pacienţi care au ieşit din COVID, dar care au nevoie încă de spitalizare”, a afirmat Beatrice Mahler la Biblioteca Naţională, unul dintre cele şase centre din Capitală unde se desfăşoară, până luni dimineaţă, „Maratonul vaccinării pentru viaţă".

Ea susţine că „o populaţie informată este o populaţie responsabilă care are nevoie de centre de testare gratuită - diagnostic, vaccinare şi informare"

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Ludwig
24.10.2021, 18:35:13

Populatia la noi este informata numai de biserica...

+8 (10 voturi)
Doar de bine
24.10.2021, 19:34:16

Si de "informatori" de calibrul Sosoaca - Steer.

+8 (10 voturi)
Schuster Set
24.10.2021, 18:36:34

oamenii sunt informati pana la voma. au ales democratic sa nu se vaccineze. ghinion.

-7 (11 voturi)
Doar de bine
24.10.2021, 19:19:55

Schuster Set : Orice alegere, cit de democratica ar fi ea, se poate schimba in timp. Ceea ce se va intimpla si in Romania, democratic sau nu.

+7 (7 voturi)
Richard Carroll
24.10.2021, 19:13:59

Ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum, iata un raport live al postarilor antivacciniste pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Iata de ce suntem colonia de leprosi a Europei.

+1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările