maricicasicostel@yahoo.com

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care primesc multe CV-uri văd în fiecare zi adrese de email cu scumpitza91@yahoo.com sau pumnalulinflacarat87@hotmail.com. Câteodată mai pun şi poze asortate, ca amuzamentul să fie şi mai mare. De obicei zâmbeşti şi treci mai departe, în cazul lor sunt probleme mult mai serioase decât fleacurile acestea cu adresele.

Când mai cresc puţin, şi ajung manageri, îşi schimbă adresele, rar mai vezi câte una din asta rătăcită printr-un CV. Însă, în cazul lor, al oamenilor deja realizaţi, am văzut altele, şi nu de puţine ori: maricicasicostel@yahoo.com, virginicasiliviu@gmail.com, respectiv miticasieufrosinapopescu@hotmail.com. Dacă omu' spune că vrea 1.000 de Euro pe lună, mă gândesc că poate or fi şi alte lucruri importante în viaţă, dar dacă cere 10.000, parcă nu mai e acelaşi lucru.

Astăzi am discutat foarte serios cu un client despre asta. Costel era chiar unul dintre candidaţii la postul din compania lui, un job cu salariul de zeci de mii de Euro pe lună, nu de o mie. S-a încruntat clientul şi a rămas blocat. Hmmm, omul ăsta are, deci, un e-mail comun cu nevasta (să presupunem că e nevasta). Adică, dacă eu îi trimit un mesaj urgent sau foarte important, întotdeauna trebuie să am în vedere că-l citeşte şi nevastă-sa (să presupunem că e vorba despre nevasta)... Hmmm, eu nu i-aş trimite un astfel de e-mail! Şi dacă, să zicem, l-aş angaja, primul lucru pe care i l-aş cere ar fi să-şi schimbe urgent adresa de e-mail şi să îmi garanteze că nu ajung mesajele mele cine ştie pe unde. Însă mi se pare cam bizar omul acesta, chiar crezi că ar fi cazul să-l vedem?

Da, am văzut că se poartă să strigi în gura mare prin oraş că o iubeşti pe Măricica, să o ceri de nevastă pe stadion sau în mijlocul unei intersecţii aglomerate, să arăţi lumii întregi câtă încredere ai tu în ea şi ea în tine, şi altele la fel, le ştiţi bine. Dar când ceri salarii de zeci de mii de Euro, poate n-ar strica să te gândeşti de două ori înainte ce faci dacă dai peste un încuiat care poate că nu ar vrea să o bage şi pe Maricica în firmă odată cu tine. Şi angajatorii sunt încuiaţi rău, se ştie...

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite