articolul anterior articolul urmator

„Marşul Normalităţii“. Între „Nu suntem împotriva oamenilor şi orientărilor lor sexuale“ şi termeni peiorativi la adresa homosexualilor

37
20 May 2017 08:47:49
Autor: News.ro
FOTO Inquam / Octav Ganea
FOTO Inquam / Octav Ganea

37 Comentarii

ORBIS TERTIUS
20.05.2017, 10:29:32

Ce ''accept'' mai vor si deraiatii astia ? Sa ma duc sa-i aplaud? Sa le dau copiii mei sa-i creasca? Sa-i invit in vizita acasa? Sa votez contra familiei traditionale ? Ambasadorii si Comisia Europeana sa-si vada de ograzile lor . Sunt altele de care sa se ocupe,nu sa dicteze cetateanului roman ce sa ''accepte'' .

0 (20 voturi)
Adrian Dinu
20.05.2017, 10:36:26

Nu e ideea mea dar am sa incerc s-o redau aici: FAMILIA este doar una, cea intre un barbat si o femeie. Spre exemplu exista Panasonic. Exista si falsuri gen Panascanic, Panasconic, Panaspanic. Dar numai unul este Panasonic. Gay-lor, incercati sa gasiti un fals pentru voi in ceea ce inseamna FAMILIA, gen: famuilia, fumelia, etc. Eu as fi de acord sa va casatoriti iar uniunea voastra sa se numeasca fumelia. NU FAMILIA. Familia este doar intre persoane de sex diferit, orice altceva este impotriva normalitatii, impotriva naturii si impotriva moralitatii. Lasati-ne cu drepturile astea de-a dreptul aberante. E ca si cum urlati ca unui orb i s-a luat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Aberant. Continuati asa si la fiecare persoana pe care o atrageti de partea voastra, radicalizati alte 100 impotriva voastra. Ma mir ca nu intelegeti asta.

+5 (15 voturi)
Morarasu Bogdan
20.05.2017, 11:44:51

Nu înțeleg de ce trebuie sa fie așa mare intoleranta. Ei cu ale lor noi ceilalți cu ale noastre. Conform dex: familia = Formă socială de bază, realizată prin căsătorie, care unește pe soți (părinți) și pe descendenții acestora (copiii necăsătoriți). Cu ce e mai prejos un reprezentat al altei orientări sexuale decât majoritatea clasica. Eu de exemplu as propune că cei care asculta manele sa nu se poata căsătorii/procreea/infia și nici dacă sunt homosexuali sa nu poată infia sau însenina in vitro. Și da cred că sunt șanse să strâng 3 mil semnături. Chiar ar trebui sa schimbam legea sau sa ii acceptăm așa cum sunt. Familia e întemeiată pe sentimente și se bazează pe încredere reciprocă. Atât restul sunt povesti, bărbat -femeie. Cred că mulți am depășit evul mediu în gândire, sunt și exceptii. Ce fac ei în casa lor e treabă lor. Nu cred că au cerut să fie cununați in biserica, pt că acolo sunt deja reguli stricte dar social de ce sa nu fie acceptați, daca cineva poate da o explicație logică fara sa ne bazam pe biblie ( și aici daca pacatuiesc să răspundă pt faptele lor pe lumea cealalta -nu e treabă noastră să judecăm sau sa aruncam cu pietre) sunt dispus la dezbateri și discuții. Multumesc

+2 (12 voturi)
scriptamanent
20.05.2017, 12:40:00

vrei un raspuns logic de ce sunt astia catraniti privind definitia casatoriei? de lipsa de informare, de lipsa de educatie, de indoctrinare, de lipsa de empatie, de lipsa de inteligenta, de frica, din habotnicie religioasa si mai sunt din astea tot asa... fiecare dintre ei se regaseste intr-una sau mai multe din aceste cauze primare.

+3 (11 voturi)
Teodorescu Emanuel
20.05.2017, 13:20:11

Familia nu se intemeiaza intre doua persoane care se iubesc cu adevarat. Sa cautam cauzele si nu efectele. Multi oameni sunt orbi si nu vad faptul ca ei sunt promotorii multor fenomene de astazi. Marsul oragnizatiei "Accept" este de fapt un strigat. Un strigat in care cer atentie, Homosexualitatea este o cultura a individualismului. De ce doi castrati nu stau impreuna, doar sunt barbati. Eliminand, saracia, coruptia, minciuna, ipocrizia, furtul. ve-ti putea crea o societate mai dreapta si mai umana. Cu ce sunteti mai presus voi care faceti avort? Voi care va imbatati si nu va iubiti sotiile si copiii? Cu ce sunteti mai presus voi politicienii care va bateti joc de aceasta tara promovand analfabetismul? Cu ce sunteti mai presus voi pesedistilor care urmariti doar sa va imbogatiti pe spatele altora? Si exemplele pot continua.

-1 (9 voturi)