MASACRUL DIN COAFOR Motivaţie de ucigaş: „Mi s-a descărcat arma“ (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florina Vlădan, plânsă de fiul său,  Bogdan (cu ochelari), şi de celelalte rude
Florina Vlădan, plânsă de fiul său, Bogdan (cu ochelari), şi de celelalte rude

Agentul Gheorghe Vlădan, cel care luni a împuşcat opt persoane în coaforul Perla din Bucureşti, le-a spus ieri magistraţilor că a fost intimidat de către victimele sale, că a scos pistolul şi acesta s-ar fi descărcat accidental.

Conform avocatei lui, Eugenia Rădoi, Gheorghe Vlădan suferea de o depresie puternică, lua pastile şi nu dormise decât două ore în 20 de zile. „Avea probleme cu banii, salariul i se micşorase. Mai mult decât atât, avea şi rate la bancă", a declarat aceasta. Ea le-a mai spus judecătorilor că inculpatul a explicat că arma i s-a declanşat accidental. „Am scos pistolul din buzunar şi nu-mi pot imagina cum s-a descărcat", ar fi spus Vlădan.

Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010! şi Cum a ajuns poliţist asasinul care a executat opt oameni: promovat de la şofer la agent pe criterii politice!

Magistraţii au respins recursul

Judecătorii nu au ţinut cont de argumentele criminalului şi nu le consideră motive pentru a împuşca opt oameni. Mai mult, magistraţii au respins recursul lui Vlădan şi au menţinut decizia de a-l ţine 29 de zile în arest preventiv. Judecătorii au mai arătat în motivarea lor că pistolul era încărcat, rezultând că poliţistul a avut intenţia să-l folosească. Aceştia au subliniat că acuzatul a golit arma de gloanţe şi apoi a ieşit calm din coafor. De asemenea, martorii care se aflau în coaforul groazei le-au declarat anchetatorilor că Vlădan i-a ameninţat cu pistolul în mână şi le-a zis „Lasă că vă arăt eu vouă!".

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

Motivarea de arestare preventivă dată de judecători mai arată că inculpatul s-a întors la un moment dat din tirul focurilor executate şi a tras un glonţ în afara salonului, în geamul dinspre exterior.

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan!

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

Şi agentul de pază s-a panicat

Judecătorii au apreciat comportamentul lui Vlădan ca fiind unul deosebit de periculos,  pentru ca inculpatul să poată fi cercetat în stare de libertate. Criminalul a venit calm în sediul Transelectrica şi a predat arma paznicului. Mai mult, în ciuda faptului că paznicul era şi el înmărmurit de frică, Vlădan a pus liniştit pistolul pe pervazul geamului şi a aşteptat sosirea agenţilor de poliţie.

Citeşte AICI totul despre viaţa privată a poliţistului Gheorghe Vlădan şi despre divorţul intentat de soţia sa, Florina.


„Toate aceste aspecte dau o notă de siguranţă de sine a atacatorului, care a înspăimântat atât societatea civilă, cât şi organele de anchetă, şi care conturează opinia că este un element extrem de periculos în raport de care arestarea preventivă este oportună", se mai arată judecătorii.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

Soţia şi casiera, înmormântate

Nevasta criminalului, Florina Vlădan, a fost înmormântată, ieri,  în cimitirul din satul Hăbud, judeţul Prahova, localitatea ei natală. În timpul slujbei, Bogdan, fiul soţilor Vlădan, şi-a ieşit din minţi şi a avut mai multe altercaţii cu ziariştii prezenţi la funeralii. Tot ieri, Mariana Bendre, casiera coaforului, împuşcată în cap, a fost înmormântată la Cimitirul Militar Ghencea.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Fratele casierei de la coaforul Perla, răpus de durere după ce sora i-a fost împuşcată de poliţistul-criminal, Gheorghe Vlădan

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite