Maşină de poliţie parcată pe iarbă. Primarul Sectorului 3 cere explicaţii. Poliţia: „Echipajul era la un flagrant“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Primarul Robert Negoiţă a cerut explicaţii Ministerului Afacerilor Interne pe pagina sa de Facebook pentru o maşină de poliţie parcată pe un spaţiu verde din Sectorul 3. Răspunsul din partea Poliţiei Capitalei nu a întârziat să apară: echipajul era la un flagrant, iar pentru a nu bloca traficul, maşina a fost lăsată pe spaţiul verde dintre două locuri de parcare.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a postat, miercuri, pe Facebook, o fotografie în care este surprinsă o maşină aparţinând Poliţiei Române care este parcată pe spaţiul verde, în faţa unui centru comercial.

"Ministerul Afacerilor Interne, România, pe bune?!?!“, este mesajul care însoţeşte fotografia în cauză.

Poliţia Capitalei a venit cu un răspuns în această direcţie, precizând că poliţiştii Secţiei 12 au parcat pe spaţiul verde pentru a nu bloca traficul aglomerat la acea oră. Ei erau în misiune după ce colegi de-ai lor au au prins în flagrant delict un bărbat de 31 de ani care sustrăgea mai multe portofele dintr-un vestiar aflat într-un centru comercial din Sectorul 3.

"Având în vedere faptul ca traficul auto era extrem de aglomerat la acea oră, în zona complexului comercial, una dintre autospeciale a fost lăsată pe spaţiul verde dintre două locuri de parcare, pentru a nu bloca traficul pe banda 1 de deplasare”, se arată în răspunsul venit din partea Poliţiei Capitalei.

Ulterior, bărbatul de 31 de ani a fost condus la sediul subunităţii de poliţie, pentru audieri, fiind şi reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite