articolul anterior articolul urmator

Mass-media românească, între mahala şi eşafod

5
16 May 2019 12:06:49
Ancelin Roseti

5 Comentarii

Arsenie Bujor
16.05.2019, 13:07:45

Păi cu cine d-le? Cu cei vechi, atinși de virusul comunist? Cu cei noi care au fost elevii celorlalți? Mai trebuie sa așteptăm vreo 10-15 ani.

0 (2 voturi)
val petru
16.05.2019, 15:30:05

Aveti perfecta dreptate! Media valaha este intr-o stare, in cel mai bun caz, deplorabila (cu mult prea putine exceptii!). Abunda senzationalismul de tip gitan, stupiditatea fudula, agramatismele, toate proband lipsa profesionalismului si nocivitatea economica si sociala pe care a capatat-o aceasta bransa "profsionala". Este la acelasi nivel de toxicitate cu satra politica ce distruge tara...

+1 (3 voturi)
un cetatean european
28.05.2019, 18:33:19

notiunile despre demnitate , corectitudine, impartialitate, credibilitate, se pare ca sunt necunoscute multora din mass-media (chiulul la scoala isi face efectul). Dar circul ieftin , barfa, peaslavirea prostiei in toate formele si minciuna impreunata cu defaimarea sunt sporturi preferate de multi asa zisi jurnalisti si prezentatori.

Bogdan Matis
17.05.2019, 11:30:05

Te poti astepta la presa de calitate mondiala de la niste personaje ce s-au nascut in mahala, au crescut in mahala si au ajuns cunoscuti ca mahalagii. Cand va uitati la presa, va sugerez sa va uitati la oamenii de presa, lideri de opinie, producatori de eminisiuni, prezentatori, invitati. Pana la urma oamenii fac presa, atat producatorii de presa cat si consumatorii de presa. Nivelul de educatie a cititorilor, telespectatorilor si rafinamentele lor intelectuale sunt factorii ce impun standardul si creeaza asteptarile fata de aceasta industrie. Deci la asa natie, asa presa. Trist dar adevarat.

+1 (1 vot)
un motan intransigent
18.05.2019, 13:28:55

Ce sa zic , hartia suporta orice si doar cu buna cuviinta nu se poate pune ordine in placerea dejectiei aruncate nonsalant . Poate ar fi cazul sa se revina la mentalitatea muschetareasca a duelului intru salvarea/razbunarea onoarei lezate . In privinta transferului de raspunderi intre generatii e de gandit daca chiar n-ar fi utila mostenirea raspunderii . Daca bunicul tau l-a ucis pe bunicul mei la Aiud , cred ca am tot dreptul ca eu sa-ti ucid urmasii in memoria crimei bunicului tau . Vandetta regleaza moralitatea si asta poate fi un lucru bun . Ideea e ca viitorul sa poate taxa si pedepsi faptele noastre de azi . Asa cum averea se mosteneste , la fel sa se mosteneasca si crima ! Ei ?