Monica Pop, după ce s-au trimis SMS-uri false, în Bucureşti, care le confirmau oamenilor că au COVID-19: „Desigur, ca să nu meargă la vot! Doamne, unde s-a ajuns!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Pop, medic oftalmolog  Foto: Facebook Monica Pop
Monica Pop, medic oftalmolog  Foto: Facebook Monica Pop

Medicul oftalmolog Monica Pop a reacţionat, după ce pacienţii de la complexul Caraiman, din Sectorul 1 al Capitalei, au primit un SMS care spunea că ar fi avut COVID-19. Mesajul a fost fals şi a fost transmis după ce s-a furat o bază de date. Monica Pop spune că totul s-a pus la cale ca să împiedice oamenii să meargă la vot. De aceea, îi sfătuieşte să participe, indiferent de vârstă.

În urma SMS-ului primit de pacienţii de la Complexul Multifuncţional Caraiman, s-a dispus o anchetă. Oamenii au fost anunţaţi că sunt pozitivi la testul pentru COVID-19, deşi ei nici nu se testaseră, scrie gandul.ro. 

„S-a tot spus că vârsta celor pozitivi scade! Tineri tot mai mulţi! Acum, spun că e vorba aproape doar de vârstnici! Clar de ce! Protejaţi-vă şi ieşiţi toţi la vot! Cu părinţii şi bunicii! Aţi auzit?! S-a «furat» o bază de date («Caraiman») şi cei incluşi primesc telefoane şi mesaje că sunt pozitivi, deşi nu făcuseră niciun test! Desigur, ca să nu meargă la vot! Doamne, unde s-a ajuns!!! Mergeţi la vot! Orice vârstă (legală) aţi avea!”, a scris medicul Monica Pop, vineri, 25 septembrie, pe contul său de Facebook.

Persoane de toate vârstele, domiciliate în Sectorul 1, care au afecţiuni neurologice şi neurodegenerative, pot avea parte de îngrijire de specialitate centrul deschis în cadrul Complexului Multifuncţional „Caraiman“, în toamna anului trecut. 

„Complexul Multifuncţional Caraiman este astăzi un veritabil centru de excelenţă“, declara la vremea respectivă Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei.

În acest centru, pe perioada pandemiei, se efectuează şi teste pentru depistarea noului coronavirus. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite