Medicul Vasi Rădulescu, către Dragnea: „Pacienţilor care au fost şi sunt trataţi în jeg, cu tratamente improvizate, lor când aveţi de gând să le cereţi scuze?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Pacienţilor care au fost şi sunt trataţi în jeg, cu bacterii, cu tratamente improvizate, cu aparate vechi, lor când aveţi de gând să le cereţi scuze?”, scrie medicul Vasi Rădulescu pe pagina sa de Facebook, făcând referire la faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a cerut scuze puşcăriaşilor.

Mai jos, întreg mesajul postat de Vasi Rădulescu pe pagina sa de Facebook:  

„Domnu’ Dragnea, am înţeles că v-aţi cerut scuze puşcăriaşilor. Adevărul e că se impuneau aceste scuze, cum să nu. Eu vreau însă să vă întreb ceva: pacienţilor care au fost şi sunt trataţi în jeg, cu bacterii, cu tratamente improvizate, cu aparate vechi, lor când aveţi de gând să le cereţi scuze?

Un puşcăriaş ajunge la închisoare pentru că e pedepsit. Sigur că merită nişte condiţii minimale, dar să nu uităm că unii omoară oameni, violează femei, distrug familii, prăduiesc. Ce atâtea scuze? Ce articol sovietic? Adică susţii că sunt nu ştiu câte mii pedepsiţi pe nedrept? Cum naiba?

Un pacient ajunge în spital pentru a se face bine. A plătit asigurare, bună, rea, cum e ea. Dar voi aţi furat banii, pentru că se fură ca-n codru în Sănătate. E normal să mai existe astfel de saloane? E normal să nu fie ventilatoare mecanice în secţiile ATI de copii? E normal să colcăie nepotismele peste tot, alimentate cel mai mult chiar de voi? E normal să sufere oamenii care merg la spital pentru a se trata şi merită condiţii excelente, dar ajung în saloane mai rele decât celulele? Ei sunt practic pedepsiţi pe nedrept.

Lor când ai de gând să le ceri scuze, Liviule? Când o să-i ceri scuze vârstnicului de la Timişoara care a ajuns în acest salon de boli infecţioase (ce ironie, că pare generator de infecţii)?

Când, Liviule?“

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite