Medicul Virgil Musta: S-ar putea să fii bolnav, să ai nevoie de internare şi să nu mai ai unde să te internezi. Terapia Intensivă este plină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, atrage atenţia, într-un mesaj postat pe Facebook, că este foarte important să nu ne îmbolnăvim de COVID-19 pentru că s-ar putea să nu mai avem unde să ne internăm. Doctorul mai adaugă şi că Terapia Intensivă este plină.

„Accentuez de fiecare dată, important e să nu ne îmbolnăvim. Când ne-am îmbolnăvit, la ora actuală, s-ar putea că peste o zi – două, să fii bolnav, să ai nevoie de internare şi să nu mai ai unde să te internezi. Nu avem ce face, persoana respectivă va rămâne acasă şi nu va putea beneficia de tratament. Sunt câteva medicamente pe care le poţi auto-administra la domiciliu, dar medicamentele esenţiale nu le poţi da la domiciliu”, a declarat medicul Virgil Musta, într-un mesaj, pe pagina de Facebook a Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, conform sursei citate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite