Mersul trenurilor. Gerul provoacă întârzieri importante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii CFR atenţionează asupra faptului că în cazul unor temperaturi foarte scăzute, mersul trenurilor poate fi afectat şi e foarte posibil să apară întârzieri.

Potrivit reprezentanţilor CFR, mersul trenurilor ar putea fi afectat de temperaturile scăzute care se înregistrează zilele acestea. CFR anunţă că pot exista întârzieri de până la 60 de minute în mersul trenurilor, dacă temperaturile vor fi foarte scăzute la nivelul solului. Deocamdată nu se înregistrează astfel de probleme.  

2015 vine cu modificări în mersul trenurilor. CFR anunţă transporturi zilnice către trei capitale europene. Vom putea călători zilnic cu trenuri directe din Bucureşti Nord către Viena (39 de euro biletul), Budapesta (29 de euro) şi Sofia. De asemenea, oferta de transport internaţional cuprinsă în mersul trenurilor are şi garnituri directe zilnice către Budapesta din Timişoara, Braşov, Târgu Mureş şi Cluj.   

Mersul trenurilor. Garnituri speciale către munte

De pe 1 ianuarie, mersul trenurilor cuprinde şi „Trenurile Zăpezii”, pentru cei care doresc să ajungă în zonele turistice Valea Prahovei, Vatra Dornei sau Petroşani. Această ofertă cuprinsă în mersul trenurilor aduce o reducere de 25% a preţului biletelor până pe data de 28 februarie.

Reducerea se va acorda la trenurile care vor circula de luni până joi, la clasa a II-a, pe trenurile InterRegio, care au ca punct de plecare sau destinaţie una din staţiile feroviare de pe ruta Sinaia-Braşov, gara Vatra Dornei Băi şi gara Petroşani.

O parte dintre garniturile InterRegio, care pleacă din Cluj, Craiova, Piteşti şi alte câteva oraşe, au devenit în mersul trenurilor, garnituri Regio, cu opriri în mai multe staţii de pe traseu. De asemenea, cei de la CFR spun că în ceea ce priveşte naveta între marile oraşe şi localităţile din proximitate, mersul trenurilor nu se modifică. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite