Mesaje de Florii şi urări de La mulţi ani: ce să le spui celor dragi şi apropiaţi de marea sărbătoare a ortodocşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Sărbătoarea Floriilor, românii celebrează atât sosirea lui Iisus Hristos în Ierusalim, cât şi pe cei care poartă nume de flori. De asemenea, acesta e începutul ultimei săptămâni înainte de Înviere. Iată ce mesaje le poţi trimite celor dragi azi şi ce le poţi ura personal, dacă îi vizitezi.

Mesajele de Florii sunt numeroase, le găseşti rapid pe Internet, dar noi adunăm aici unele dintre cele mai potrivite, cele mai inspirate sau mai amuzante pentru o aşa sărbătoare. Urări de Sărbătoarea Floriilor poţi face atât prin SMS, verbal, la telefon, sau poţi trimite un mail ori un mesaj instant prin tot felul de aplicaţii, precum WhatsApp, Facebook Messenger şi altele. Iată ce să urezi de Florii celor pe care îi ştii că sunt sărbătoriţi azi.

Astăzi este ziua florilor şi am rugat adierea vântului să îţi dăruiască un buchet mare stropit cu acorduri muzicale şi arome inspititoare. Îţi doresc să ai parte de o zi magică de Florii!

Fie ca viaţa ta să fie precum un buchet de flori: colorată şi plină de esenţe cuceritoare. La mulţi ani unei flori speciale!

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Aşa cum florile se deschid de cu primăvară, aşa să ţi se deschidă şi ţie viaţa cu oportunităţile ei. La mulţi ani în această zi specială. 

De ziua ta îţi dăruiesc un buchet de flori. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

Ca floarea de primăvară să te ridici, să te scuturi de iarnă şi să înfloreşti până la cer. La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, sărbătorind un Floricel!

Mesaje scurte, ca de SMS

Aceasta zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii. La Mulţi Ani!

Să-ţi fie viaţa un buchet de flori într-o grădină plină de realizări. La mulţi ani de ziua mare a lui Dumnezeu!

Florii alese şi zile senine, săptămâna patimilor să te ţină în leagăn de flori şi lumina curată, dumnezeiască.

Astăzi, fiind o zi frumoasă şi ştiind că-i ziua ta,/În parfumul dimineţii, ţin a te felicita. La mulţi ani de ziua numelui!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani!

Pentru că florile apar în fiecare primavară,/Pentru că suntem tineri şi iubim prietenia,/În numele ei şi a tot ce-i frumos,/Eu îţi doresc fericirea!

Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn că ţin la tine! La Mulţi Ani!

Nicio floare nu se compară cu frumuseţea!/Astăzi, închin un pahar în cinstea ta. La Mulţi Ani!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi bucuroasă. La Mulţi Ani!

Mesaje împachetate în poezii

Şi iarăşi bat la poartă, cu degetele moi,/Florile primăverii cu miresme noi/Ţi le dăruiesc în prag/La mulţi ani cu drag!

Iată zile-ncălzitoare/După aspre vijelii!/Vin Floriile cu soare/Şi soarele cu Florii. La mulţi ani.

Păcat zău de cine moare/Şi ferice de cei vii/Vin Floriile cu soare/Şi Soarele cu Florii.

Nu-i bucurie, sufletu-mi s-aline/Mai mult ca bucuria de-acum./De-aceea eu m-aplec în rugăciune/Şi-ţi mulţumesc! Atâta pot să-ţi spun! La mulţi ani, un an bun.

Azi intră-n Ierusalim/Călare pe mânz asin./De popor e aşteptat,/Ca un mare împărat./O, minune! O, minune!/ Şi ţie numai bine, La mulţi ani!

E sărbătoare la Florii/Cum n-a mai fost vreodată,/Căci Cel prezis de profeţii,/Azi în Ierusalim s-arată./ Îţi doresc mulţi ani şi o viaţă minunată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite