Mesajul emoţionant de pe tricoul norocos al unui paramedic SMURD: „Azi nu moare nimeni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin, un paramedic SMURD, poartă pe sub combinezonul de protecţie un tricou pe care este inscripţionat mesajul: „Azi nu moare nimeni“.

Fiecare om din linia întâi de luptă încearcă să ofere pacienţilor, pe lângă tratamentul pentru trup, şi unul pentru suflet. Cosmin transmite un mesaj de îmbărbătare oricui se află într-o situaţie la limită.

„El este Cosmin.

Paramedic SMURD, un salvator cu poveşti din prima linie. El face parte din acea categorie de oameni dedicaţi pentru care viaţa unui om contează. Ca el sunt mulţi. Colegii de la serviciile de ambulanţă, medicii, asistenţii, ceilalţi paramedici, pompieri, piloţi, toţi, împreună, pentru ca un zâmbet să răsară senin pe chipurile celor aflaţi în cumpănă.

Cosmin îşi doreşte un singur lucru, să nu vadă şi să nu simtă durerea din ochii neputincioşi al pacientului din faţa lui.

“Azi nu moare nimeni!” -un mesaj puternic, imprimat pe un obiect de preţ al lui Cosmin, un tricou norocos, încărcat de zeci, poate sute de emoţii reale.

“Odată, o pacientă a făcut atac de panică în ambulanţă în momentul cand au pornit sirenele. A început să plângă, să spună că sfârşitul ei este aproape. Cosmin a luat-o de mană, a incercat să o calmeze iar văzând că nu reuşeşte, şi-a deschis combinezonul şi i-a spus: «Vezi ce scrie? Deci, Azi nu moare nimeni!»"

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Ce faci când cineva se îneacă cu mâncare sub ochii tăi. Manevra simplă care-i salvează viaţa

VIDEO Salvarea copilului este în mâinile tale. Manevre de prim-ajutor necesare când micuţul are căile aeriene blocate

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite