UPDATE Avertizare de cod galben de ploi emisă pentru mai multe judeţe din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizări de cod galben de ploi şi de furtuni, valabilă pentru mai multe judeţe din ţară. Potrivit prognozei pe două săptămâni, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), începând cu 21-22 august vremea se va răci şi vom avea parte de precipitaţii.

UPDATE Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de furtună, valabilă până la ora 17.30, pentru nord-vestul judeţului Arad

Se vor semnala cantităţi de precipitaţii ce vor depăşi 25 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi intensificări ale vântului de scurtă durată.

UPDATE Nord-vestul judeţului Cluj se află, până la ora 16.35, sub avertizare de cod galben de ploi. Se vor semnala averse cu cantităţi de apă ce vor depăşi izolat 20 de litri pe metru pătrat şi descărcări electrice frecvente.

De asemenea, meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi şi pentru judeţul Hunedoara şi zona de munte a judeţului Bihor

Avertizarea este valabilă până la ora 17.00 şi se vor semnala cantităţi de precipitaţii ce vor depăşi 25 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi intensificări ale vântului de scurtă durată.

UPDATE Meteorologii au prelungit, până la ora 16.30, avertizarea de cod galben de furtuni valabilă pentru judeţul Alba (mai ales zona delimitată de localităţile: Rosia Montana, Bucium, Abrud, Sohodol, Ciuruleasa, Mogoş, Zlatna). 

Se vor semnala descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce pot depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat, intensificări de vânt şi grindină de dimensiuni mici.

Potrivit avertizării, până la ora 15.00, nord-vestul judecţului Alba ( mai ales zona delimitată de localităţile: Albac, Vadu Moţilor, Poiana Vadului, Scărişoara, Gârda de Sus, Arieşeni, Avram Iancu) se vor semnala descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce pot depăşi 25 de litri pe metru pătrat, intensificări de vânt şi grindină de dimensiuni mici.

Pe de altă parte, specialiştii au anunţat că la sfârşitul lunii august vom avea parte de temperaturi mai scăzute în toată ţara, dar şi de precipitaţii. Potrivit estimării meteorologilor, pe 27 august va ploua în aproape toată ţara.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Prognoza meteo pe regiuni, pentru următoarele două săptămâni: vremea se va răci începând cu 21 august

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite