METEO A fost emisă informare de ger şi vânt, valabilă de marţi până vineri. Minimele vor scădea până la -25 de grade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România va fi cuprinsă de ger în perioada 6 - 9 ianuarie FOTO Shuttertsock
România va fi cuprinsă de ger în perioada 6 - 9 ianuarie FOTO Shuttertsock

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de ger şi vânt, valabilă de marţi până vineri pentru toată ţara. Specialiştii au anunţat temperaturi minime de minus 25 de grade.

Concret, de marţi de la ora 14.00 şi până vineri la ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor în toată ţara. 

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -15 grade, iar izolat chiar sub -25 grade.

Maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade.

În cursul zilei de marţi (6 ianuarie) şi în noaptea de marţi spre miercuri (6/7 ianuarie) vântul va avea intensificări în Moldova, jumătatea estică a Munteniei şi Dobrogea, cu rafale de până la 55 - 65 de kiloemtri pe oră.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

METEO Prognoza pe două săptămâni. Cum va fi vremea de Revelion şi la începutul anului următor

În zilele de 30 şi 31 decembrie, dar şi în prima zi a anului 2015 vremea va fi foarte rece, chiar geroasă în cea mai mare parte a regiunilor, fiind anunţate valori termice chiar şi de -20 de grade. De asemenea, specialiştii au anunţat că după data de 2 ianuarie se va încălzi, însă sunt aşteptate aproape zilnic precipitaţii.

Prognoza meteo pentru următoarele trei luni: valorile termice vor fi apropiate de cele normale, iar cantităţile de precipitaţii vor fi în creştere

În următoarele trei luni regimul termic va fi apropiate de normele climatologice, urmând ca în luna martie să se înregistreze în unele zone 6 grade Celsius. Specialiştii au anunţat că precipitaţiile vor fi în creştere, în lunile ianuarie şi martie, în majoritatea regiunilor. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite