Meteo: Se menţine vremea bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Presiunea atmosferică va fi scăzută în vestul, în nord-vestul  şi în centrul continentului, unde vremea va fi în general instabilă. În restul teritoriului, va creşte însă, mai ales în sud şi în Câmpia Rusă.

La noi, presiunea va creşte uşor şi circulaţia, slabă, se va menţine nordică, dar numărul orelor de insolaţie va fi mare. Numai că, periferia unui front atmosferic va influenţa vremea în centrul, în estul şi în sudul ţării, unde cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate şi va ploua slab pe arii restrânse. În restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin. Vântul, în general slab, va sufla ceva mai tare în estul ţării. Temperaturile maxime, în scădere uşoară, vor fi cuprinse între 22 şi 33 de grade.

Mâine

Vremea va fi predominant frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin. Înnorări mai accentuate se vor produce după-amiaza la munte şi în sudul ţării, unde va ploua slab pe arii restrânse. Vântul, în general slab, va sufla moderat în estul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 31 de grade.

Poimâine

Vremea se menţine frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin. Vântul, care abia se va simţi în zonele din interiorul Arcului Carpatic, va sufla moderat în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest şi în sudul Olteniei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite