METEO Vin ploile de toamnă. În ce regiuni vor fi ploi puternice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Meterologii anunţă că în următoarele săptămâni, temperaturile se menţin scăzute, iar ploile vor fi dese mai ales în sudul, sud-vestul ţării şi la munte.

Concret, până la finalul săptămânii, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. 

În ceea ce priveşte cantitatea de precipitaţii, acestea vor fi excedentare în regiunile sudice, sud-vestice şi la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna viitoare, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile vestice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. 

Pentru săptămâna 11.11.2019 – 18.11.2019, temperaturile medii ale aerului se vor situa uşor peste cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, iar regimul pluviometric va fi uşor deficitar în regiunile vestice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru acest interval. 

În ceea ce priveşte perioada 18.11.2019 – 25.11.2019, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul ţării. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi uşor excedentare, local, în regiunile extracarpatice dar şi uşor deficitare în nordul şi nord-vestul ţării. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite