Meteo: Vreme instabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Presiunea atmosferică se va menţine la valori ridicate în vestul şi în centrul continentului, în timp ce în sud, ciclonii mediteraneeni, în deplasare dinspre Peninsula Iberică spre Podişul Anatoliei, se vor menţine activi, cu tendinţa de a ajunge în bazinul central al Mării Negre.

În acelaşi timp, în nord şi în est este activă o zonă depresionară, iar fronturile corespunzătoare determină vremea instabilă. În asemenea configuraţie, la noi, vremea va fi rece, iar cerul variabil, mai mult noros ziua în sudul ţării, unde, numai pe arii restrânse, va ploua slab. La noapte, nebulozitatea se va extinde în cea mai mare parte a teritoriului şi va ploua pe arii relativ extinse în sud-vest şi, izolat, în celelalte zone. Vântul, slab până la moderat, va prezenta unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 18 grade.

Mâine

Vremea va fi în general închisă şi temporar va ploua în majoritatea zonelor ţării. La munte, la peste 1.800 de metri altitudine, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau de ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte şi în sud-vest. Maximele vor fi cuprinse între 9 şi 18 grade.

Poimâine

Vremea se va menţine în general închisă şi, local, va ploua. În zona înaltă de munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau de ninsoare. Dimineaţa, în zonele joase din vestul şi centrul ţării, local, se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite