Meteo: Vreme răcoroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va continua să scadă în nord-vestul şi centrul continentului, unde este activă depresiunea islandeză, din care s-a desprins un nucleu în nordul Finlandei.

În restul continentului, presiunea se menţine ridicată îndeosebi în estul Câmpiei Ruse şi va creşte în bazinul Mării Mediterane. În zona geografică a ţării noastre, presiunea va creşte, iar circulaţia nordică va aduce tot o masă de aer continental-polar. În aceste condiţii, vremea va fi răcoroasă,  cu temperaturi maxime cuprinse între 20 şi 28 de grade.

image


Cerul, variabil, va prezenta înnorări mai accentuate ziua, în sud-estul ţării, şi va ploua pe arii extinse în Dobrogea, local în Muntenia şi în sudul Moldovei şi izolat în Oltenia. Vântul va sufla mai tare în Moldova, în Dobrogea şi în Bărăgan.

Mâine

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. Cerul, variabil, va prezenta ziua înnorări mai accentuate la munte şi în nordul ţării, unde izolat, trecător, va ploua slab. Vântul va sufla mai tare în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 29 de grade.

Poimâine

Vremea se menţine frumoasă. Cerul, variabil, va prezenta temporar înnorări mai accentuate după-amiaza la munte, unde izolat, trecător, va ploua ca vara. Vântul, în general slab, va sufla moderat în estul ţării şi ceva mai tare pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 31 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite